• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Dal netko zna nekaj o ovome Jaguaru:
http://www.njuskalo.hr/kombajni/silo-kombajn-claas-jaguar-690-sl-oglas-11741141

Ili opčenito o vlasnici koja prodaje,navodno joj je muž umro pa prodaje sve strojeve ??

znam gazdaricu a znao sam i pokojnog gazdu a znam donekle i stroj.da umro je prije par godina pa je onda ona to vodila jer su se bavili usluznim siliranjem i kombajniranjem..a taj silokombajn nije tako loš samo znam dok je jeanput nešt stao ispred moje kuće i stajao je tu jedno 15 minuta i radio na leru pa je otišao i ostala je manja mlaka ulja gdje je stajao tako da je nešt curilo.možda je to složeno,neznam.uglavnom osobno mi se nesviđa jer mi izgleda ogroman.:icon_winkle:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ta proxima je fejk oglas....garant,košta manje od univerzala dupljaka

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
je a čakovec je u vukovarskoj županiji,svako malo netko pita za te traktore sa smiješnim cijenama.

tomo001

Član
Tu od
11 Pro 2012
Poruka
447
Ima takovih muljaža koliko hoćeš, prije par mjeseci kum kontaktiral prek mail tak nekog lika, mislim da je rekel da je iz Češke, i da je cijena ta kaj pisalo na oglasu plus trošak dostave 1000 eura koji treba odmah platiti i onda u roku 2 tjedna dobiš traktor. Naravno nije nasjel na to.No bilo je ljudi kaj su nasjeli, i ostali bez novaca. Neda mi se sad tražiti po netu al mislim da u jutarnjem bil članak o takovim prevarama.

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ne razmem te ljude koji nasjednu na takav oglas. Cijena novih traktora u €u je ista ko i kod nas, ovisno o opremi, još i veća, i sad da netko plati traktor 50 000 € i za 2 god ga prodaje za 10-tak tisuća, to nema smisla. Bila je i tu rasprava s jednim članom koji se dvoumio između JD i Mf starih 2 god s utovarivačem, za 12 000 €.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Powershift, Hi-Lo...ili kak se već kod koga zove šaltanje bez upotrebe kuplunga. Dakle, raj ima mjenjač 20+4. Ne vidim neke koristi od toga na Zetoru, jer te polovice su previše skraćene (osim kaj se brže prešalta).
O tome je već bilo razgovarano u temi Zetor...nemrem se sjetiti kojoj.

Na nekim traktorima je upravljan hidraulički (Fiat serija 90 npr., pomakom ručice), na nekima elektrohidraulički (Carraro, NH, MF...), a na nekima zrakom (Zetor).

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
bilo je price oko velikih zetora, crystala ili usrsusa...no na njima nije preko zraka :icon_scratch:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma nemojte biti smešni....mama mu je polovična!!!

Gde bi kaj takvoga na tom običnom zetoru bilo, NE VJERUJEM u to! Običan 6340 ko i svi drugi tog godišta.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Kolega mi je imal 4340 96g sa multipowerom preko zraka,izvana isti ko i svaki drugi zetor tog godišta......:eek:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
toga ima i na modelima od prije 30 godina... vani vecinom serijska oprema,kod nas to nitko nije uzimal, isto kao i vecinu drugih stvari...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Kod mene ima jedan to na 6340 samo neznam jeli na zrak. Sa lijeve strane papuca kao za speru.

Na vrh