Mislim da se taj relavititet primjenjuje samo kada mi "mali" trgujemo izmedu sebe...za sve drugo se pronaslo vremena da se zakonski regulira
Ako ovaj Vas primjer uzmemo kao podlogu,a ne kao iznimku (mislim cjenovno) tada opet moramo gledati dvosmjerno...proslost i buducnost. Kupovina jest isplativa..i proslost je ok..no sto u buducnosti? Poznato Vam je da u nekim zemljama EU nije dozvoljeno "nafuravati"
starije automobile..ili su reg. vece i sl. To dolazi i kod nas..
Koliko tako daleko moze stariji stroj?
Mislim da posljedica ovakvim nametnutih zakona i razmisljanja jest da sve vise razgovarajuci sa poljoprivrednicima uocavam da u kalkulacijama ne racunaju svoj rad...kao da je kicma od stakla!
Zasto to kazem?
Evo nas primjer.."njemac" je na fendtu okrenuo vec cijeli kapital,ima fluktuaciju novca i prati zakone...dakle na startnoj liniji je likvidan ili ima priliku za to.
Vas kolega jest imao odlicnu kupovinu...no osim nemogucnosti amortizacije sada dobiva "penale" zato jer je stroj-traktor odlican! Koliko daleko on moze sistemom da mu se trosak umjesto amortizira nadodaje na odredene namete?? Ovdje nije samo prica o "gramer" sjedalima i getribama vec o ozbiljnim zakonskim odredbama.
U tom kontekstu sam pisao o primjeru dva traktora. I zato ne mislim da je cijena relativna...jer u pocetku je nemoguce opravdati ucinak.
Naravno...mene zanimaju i konkretne kvalitete doticnih traktora..no startna cijena ne obecava