powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
podsjeti me
ZJ griješiš ovoga o kojem ja pričam skuter koji ide 50km/h nemože da dostić i traktor što ide brže manje skače dokazano jer ti rupu samo preleti a kad ideš polako onda u nju mora prvo zač pa izač iz nje.Pito sam gazdu kolko ide veli ide 50 i sam mi pričo za skutera jer se utrkivo sa njim sa svojim skuterom.....
Molim forumaše ko zna kako se zove video na YT gdje Fendt sa 4 ili 5 brazdi plugom okretačem preleti preko neke drvene grede,kada ide sporo onda zapne za nju sa plugom a kad ide brzo onda ju samo preleti. Znate o kojem se videu radi pa bi vas molio ko zna kako se taj video zove da ga date ovamo da naš forumaš Mister No vidi njegovu teoriju o sigurnosti :icon_wink:
Mister No je objasnio zakone u fizici,
i dobro kaže da gledaš na to subjektivno i pričaš
ono pto si vidio golim okom.
Ja sam vidio da sitno udubljenje na cesti pošteno osjetiš
u traktoru dok 'preletiš' jer nemam nijednu suspenziju ko ovaj Fendt
recimo.
Zetor proxima mislim na pvu kombinaciju fenda i 5 brazdi plug,pokušavam pronači cjeli video zapis ali nemogu nigdje nač.
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=kDt43vCNakE[/YT]
Nigdje nisam naveo da se preleti cjela graba,več neke neravnine na cesti ili gdje je krpana cesta. Recimo kako zna bit odvodni kanal za vodu ispod ceste,znači riječ je o 1m neravnog asfalta i to šta brže idem to manje se osjeti rupa.Evo u ponedjeljak budem preko takvog dijela vozio gnoj pa budem snimio dva video zapisa kada idem polako i kada idem brzo da vidite kako skače traktor i prikolica.