Kolege po meni od MTZ-a 80 ne postoji lošiji traktor imam ga puno godina jad i bjeda od traktora :x:
Prvog rusa t-25a1 sam kupil 1973 prodal sam ga sa 32 rh više ga šarafil ondašnji Interservis nego ja koristil zadnjeg mtz 80 pukla radilica na 600 i nekaj rh neče ga nitko ni na kilu i to nudim po 2,50kn kilu onda vidiš koliko vrijedi .
Prošli vikend rastavljali plastenik i došao jedan sa belarusom 82 vaditi stupove iz zemlje skupa sa betonom. Kačili za ruke gurtnom al traktor nema snage izvući stup.
Poslije dolazi momak sa tafe 42 i izval stup ko šale.
Oficir, nisi shvatil poantu. Jesse prigovara (pre)visokom težištu. To se neda puno popraviti niti utezima.
I sam sam to nekoliko put napisal, rekavši da Zetor nije za Zagorske brege. Zato ih tam i nema puno. Tam caruju Universali i ,u novije vrijeme, SLH i Carraro.
Glede kopiranja: ako kopiraju tehnologiju, skidam im kapu, jer odljevke i zupčanike svakako znaju napraviti.
Možda mu hidraulika oslabila neznam.Gajtan i jesse boli me neka stvar da se tako izrazim jel vjerujete il ne ni ja nisam vjerovao da ce tafe čupati al je isčupa. Da nisam bio ne bi vjerovao a meni nije namjera da kudim neki traktor. To nazivanje lovcem ili trolom nije baš uljudno pa stoga :icon_fU: ...Što se tiče mogli su stupove i ručno čupati meni svejedno jer ja sam kupovao plastenik, pa mi bitno u svemu tome da se počupaju i nakrcaju na kamion a možda sam trebao tebe zvati da dođeš sa 558 i da ga onda svi ovdje na forumu hvalimo...