Jel mu to sporedni traktor il sa njim radi sve poslove jel radi s rd-om
Šanana imaš šta bikova u tovu
zašto biježati sve se napravi šta kad uzmeš ispravan traktor za masne novce i nakon mjesec dva ode mjenjač:fiery:y): ovdje znaš da ne valja i slažeš ga za sebe
To je istina, doduse, motor i hidraulika se mogu isprobati na prazno. Zato me i zanima moze li se zablokirati brzina koja ne radi ili da se nekako premosti. Ili neka treca kombinacija s ubacivanjem dijelova.
Stvar je u tome da se se za te novce ne moze kupit traktor te snage, osim ako te bas ne potrefi. A da kupujm IMT 560 za 30 000 kn ili vise koliko traze za njih - ne pada mi na pamet. Ljudi za te traktore (s iznimkom rusa) traze novaca ko za pravi traktor. Pogotovo Zetori, ne kazem da su losi, dapace, jednostavno su preskupi za moj budzet. Dijelova bi se moglo i naci, JD-i su kod nas od pocetka 70-ih, trebalo bi se naci nesto. Valjda...
Tu si u pravu Gajtan, ali ako je getriba otišla nije otišel motor i ako se da upaliti onda mu se može u neku ruku i krvna slika izkontrolirati bez vožnje. Uzmeš sa sobom kvalitetnog majstora koji se kuži i odma bu ti rekel na čemu si, ja vjerujem da ljudi bježe od njega baš zato jer je JD u pitanju a ako je ostalo ispravno mislim da bi se ga isplatilo uzeti. Ako ništ drugo rascepati ga u djelove i tak rasprodati.
Itp, djelimo isto mišljenje.
Sent from my move 2 using Tapatalk 2
Naidji na gemistok,hvala na savjetima! trebali bi ici drugi tjedan za vukovar,onda mi je to usput,ako mi se dopadne,odmah ga vozim!