kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Svaka roba ima svoga kupca i garantiram ti da proda taj kukuruz u istru po toj cijeni!
Je svi ste vi plaćali poreze i radnike prijavljivali zato i je onako veliki popis dužnika objavljen na internetu.
Bez zamere kolega ali daj mi reci di se je on kaj zlagal, jeli rekao neistinu ili istina stvarno neke boli? Da ne ispadne da si ti osobno prozvan, nisi i mislim da niti kolegi nije bila to namjera, ali kaj je istina je istina! Uzmi si samo za primjer moju bivšu branšu, ugostiteljstvo! Kad bi se išlo pisat koliko je tko izmuljao samo u tome poslu mislim da bi Hr proračun bil minimalno toliko u plusu koliko je sad u minusu, a gdje ti je sve ostalo, nadničari u pljoprivredi, vočarstvu...., da ne nabrajam dalje! Samo se okreni oko sebe, sigurno znaš min. 10 njih koji su promuljali i Boga i vraga bez da upališ radio ili tv! Treba si priznati u lice da smo fušerska nacija!Aj ako nemaš nekaj pametno za napisati radije nemoj...
E svašta sam vidio, ali ovo me bez teksta ostavilo. Izgleda da ću se obogatit :
http://www.njuskalo.hr/stocna-hrana/kukuruz-nasice-dostava-sve-istre-oglas-13262814
Bez zamere kolega ali daj mi reci di se je on kaj zlagal, jeli rekao neistinu ili istina stvarno neke boli? Da ne ispadne da si ti osobno prozvan, nisi i mislim da niti kolegi nije bila to namjera, ali kaj je istina je istina! Uzmi si samo za primjer moju bivšu branšu, ugostiteljstvo! Kad bi se išlo pisat koliko je tko izmuljao samo u tome poslu mislim da bi Hr proračun bil minimalno toliko u plusu koliko je sad u minusu, a gdje ti je sve ostalo, nadničari u pljoprivredi, vočarstvu...., da ne nabrajam dalje! Samo se okreni oko sebe, sigurno znaš min. 10 njih koji su promuljali i Boga i vraga bez da upališ radio ili tv! Treba si priznati u lice da smo fušerska nacija!
Aj ako nemaš nekaj pametno za napisati radije nemoj...
Ne bi beckericu.. skupi su djelovi i to je potpuno drugačiji sistem od ove tri.