MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
A pitaj ga za cjenu.. ali ako traži 40 000kn to mi je previše. Jer je nova 50 000+ pdv.
Ma rekao je da će ovih dana staviti oglas,ne znam što čeka. Ne bi smjela biti preskupa...A pitaj ga za cjenu.. ali ako traži 40 000kn to mi je previše. Jer je nova 50 000+ pdv.
Koja je fora od sijacice za direktnu sjetvu okopavina? Misli ostavljat strnjake do proljeca pa na to sijat?
Imam isto kolegu koji je kupio dvije vaderstadt. Jednu za uskoredne i jednu za sirokoredne. Kaze da ne misli orat vise. Na sta ce to ispast neznam. Za jesensku sjetvu ni ja ne orem pa to razumijem ali da mi strnjaci i kukuruzista ostanu preko zime goli a-a.
Da zamijeni Zetora??
Normalno da bi ti bilo lakše . Pa mislio sam da mjenja Zetora u težim naravno sa odgovarajućim priključcima. Nešto mi se čini da ima mali rezervar. Moja proxima od 90 ks ima 130l rezervar, a motor je malo veći od ovog tj. 4.2l.Ma gdje će on mijenjati Zetora? :mur:
Bilo bi mi dobro da imam tako traktor od 85-90ks, bilo bi mi lakše, jer sa Zetorom na knap sve stižem. A taj bi kod mene vukao 3x12 u lakšim zemljama, a u težim lako jedna brazda gore i opet ore bez brige. Ima takav nekakav Deutz u blizini i isto ore tako kako sam naveo. A to je traktor manjih gabarita.
,Zato što je to švercer,kod njega se sve može mijenjati,ili jednostavno nešto ne štima kod traktoraMa nije taj iz kine, i ja se isto pitam zakaj je tak jeftin.