meni se čini da je ovo jako loše ofarbano http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/motor-traktor-539-oglas-5413176 a piše da je novo.
Pratim već par godina pa mogu reći svakodnevno rubriku traktori na Njuškalu, mogu reći da napamet poznajem većinu traktora koji se prodaju. Nekih strojeva nema po par mjeseci pa se opet pojave uglavnom da nefilozofiram mogu tvrditi da je sigurno preko 90 % prodavača prekupci i šverceri. Većina od njih prije juternjeg odlazka na toalet produži postojeće oglase za tekuči dan.Moje je uvjerenje da se pravi traktor proda već u selu a ono što nevalja je prepušteno švercerima i oglašavanju. Moderatori tih oglasa bi trebali uvesti pravilo jedanput na mjesec besplatno a sve više se naplačuje.
Pratim već par godina pa mogu reći svakodnevno rubriku traktori na Njuškalu, mogu reći da napamet poznajem većinu traktora koji se prodaju. Nekih strojeva nema po par mjeseci pa se opet pojave uglavnom da nefilozofiram mogu tvrditi da je sigurno preko 90 % prodavača prekupci i šverceri. Većina od njih prije juternjeg odlazka na toalet produži postojeće oglase za tekuči dan.Moje je uvjerenje da se pravi traktor proda već u selu a ono što nevalja je prepušteno švercerima i oglašavanju. Moderatori tih oglasa bi trebali uvesti pravilo jedanput na mjesec besplatno a sve više se naplačuje.
ako imaš više od 10 oglasa u istoj rubrici na isti email traže te da plačaš oglasni prostor 350 kn/mj
nego šta drugo, nije krv voda ja sam iz trgovačke familije samo imam jednu manu neznam reći NE i NEMOŽE već odmah može Ok da sam žensko naj...biEto Jajo i ti si ga prošvercao
more biti,ali da su i anlaser tak ofarbali to ne verujem.prije mi zgleda da je bil masni pa je prek toga samo farbano.i to loše jer se vidi da crno izbija.barem se meni tak čini a još nigde nisam videl da je i jedan motor 533 ili 539 crveni.Mislim da je siva boja fabricka
Ali sto se tice kvaliteta farbanja tako se to farba i u IMT fabrici :rolleyess:
vec duze kupujem torpedo 75 bez prvog pogona samo ne mogu naci ni jednog sa sje**nim motorom a takav bi najradije pa ako ko imam ili zna da ima nek se javi jer na njuskalu i ostalim oglasnicima nemogu naci nista takvoga
Jao viđ crvenka,šestak bez turba još da nisam fulao 5 brojeva večeras na lotu :mrgreen::mrgreen:,sutra bih ga išao vidjeti:rolleyess::rolleyess:,http://www.njuskalo.hr/traktori/case-5130-maxxum-plus-oglas-5784753