Ne bi nikome uplatio unaprijed tako da .
Nešto cu kupit ali mi se ne žuri nije hitno dok god policija ne hvata za reganu prikolicu .
Tada cu kupit novu .
Staro nikako.
Koja IMT prikolica se tako lako prevrće?
Kod nas je 90% prikolica što su prebacivane većinom Tehnostrojke sa federima, IMT znam samo za jednu prebačenu u šumi.
Nebih se baš složil s vama dvojicom.
Ja kad kupujem nekaj rabljenog, nikad, ali baš nikad ne kupujem friško farbano. Tu leže razne zamke ispod farbe. Prva boja, ma kakva bila..tu se vidi svako puknuće,hrđa, ili var.
a gore oko Duge Rese opasno ćapaju te s neregistriranim samogradnjama...šogi mi je sav u komi, nemre ni mrdnut sa svojom...mislim da cepaju 700 zato kaj nema tablicu i još 5000-6000 za to kaj nema osiguranje...
pa se ti vozaj...
Isto i ja razmišljam možda bi kupio neku Imtjku povoljno pa je srediti za sebe.. Al tu treba druge felge tražiti, nove gume, stranice.. Ima tu dosta ulaganja ako se želi napraviti uredna prikolica.
Kod mene su 8.25-20, ali kad se bočno kipa zapinju.. Još smo pod osovinu podmetali ploče da bude više prostora. Ali zato te gume nose teret samo tako . Jedino su nove skupe, preko 1500kn sa zračnicom smo plaćali Mitas.Koliko veći kotači mogu na IMT jednoosovinku?
Vidio sam da stavljaju 20" sa 7.50-20 gumama ili 8.25-20.
No to mi djeluje visoko i nestabilno.
Mogu se lako nabaviti kamionski kotači od niskonosive labudice, 19,5", pa da je širina 260-300 na 19.5", preraditi srce na polovicu felge, ili ako ne stane na polovicu, povuči ga još unutra i malo proširiti trag same prikolice.
Ta guma i felga nose tereta koliko hočeš, široka je i niska, nema premca, nebi smetala za bočno kipanje.
Lupa gluposti kao i inače.. Imt prikolica je jako stabilna kao što i sam znaš.
Tehnostroj s federima i ne volim baš, to kad natovarim klipom ako su stranice metar visoke samo gledam hoću ju gdje prevrnuti.. Al s vremenom sam već navikao na njih pa ajde ide nekako. Većinom ljudi podbace nešto pod federe pa se onda ne ljulja toliko..
a gore oko Duge Rese opasno ćapaju te s neregistriranim samogradnjama...šogi mi je sav u komi, nemre ni mrdnut sa svojom...mislim da cepaju 700 zato kaj nema tablicu i još 5000-6000 za to kaj nema osiguranje...
pa se ti vozaj...