Tako je bilo negdje u drugom mjesecu ove godine isto se pojavili oglasi na njuškalu od neke firme
www.sl-premier vehicles.com i ono isto niske cijene i malo radnih sati,niti jedan traktor nije imao preko 1000 sati a sve ispod 10 000 eura.I kontaktiram ja njih i jave se oni i dogovorim ja za dva john deere-a sa utovarivačima za 18 000 eura.Pošalju oni meni ugovor i podatke za uplatu,i caka je da se mora platiti unaprijed.I sad to meni ne štima i kažem im ja da ću doći tamo u Englesku i platiti u kešu na licu mjesta i uzeti traktore,i stiže meni odgovor da uplata mora biti isključivo preko bankovnog računa i da ne moram dolaziti tamo.I sad ja predložim da osiguram uplatu i da njima novci sjednu tek kad meni stignu traktori,ali ni to njima ne štima jer novci moraju biti na računu prije nego što pošalju traktore.I sad jebiga neće mi se ostati bez novaca na takav glupi način pa se ja spremim i pravac u Englesku sa bratom,reko budem ima platio u banci kad vidim traktore.I nakon par promjenjenih autobusa i taksija dođemo mi u to mjesto i na tu adresu,ali tamo nema nikakve firme nego samo neka mala birtija a okolo farme.I uđem ja unutra i pitam gdje je ta firma i kaže meni lik da u Swindonu nema te firme,sad zovem ja onaj broj sa njihove stranice i javi se neka ženska sa teškim naglaskom (pretpostavljam poljskim ili češkim) i predstavim se i kažem da bih htio vidjeti traktore prije uplate.Veli ona da nema problema i da mogu doći kad god hoću (valjda je mislila da neću doći).I kažem ja njoj da sam ispred firme ali da je to gostionica a ne trgovina poljoprivrednih strojeva.Nakon toga je poklopila i više se nikad nije javila.