• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Za početak oglasa,trebat dobar opis stavit,puno ljudi če prepoznat kaj je istina kaj ne,ipak ima i onih kaj če povjerovat u ono kaj piše,i možda kupit takav traktor s tim opisom...

Motor taljanski,i ostali dijelovi....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ak mene sjećanje dobro služi, ta serija Explorera ima sve svoje, znači njihova getriba, njihov prednji most, Same motor....bude ZJ napisal dok vidi.
Šanana, taj je isti kak i tvoj.
SLH getriba, SLH motor. Taj dajca ni ZF nebu nigdar videl, a ni Carraro prednji most.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Takvi prekupci su mi najjači, ima a nezna kaj ima i još bu se sa tobom svadil da je to tak. Ja ako idem nekaj preprodavat, onda se bar potrudim zguglati nekaj o tome!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kolega ovak na slikama super izgleda al najblje se sve vidi uzivo vidis kolko je poderana i jel ima kakvog lufta ja sam vec nekoliko puta doso tak pogledat neku stvar na slici ok a uzivo kad sam vidio okrenuo se i otiso!!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Vjerujem ti.. a i ovo nije daleko.. Samo, neznam na šta treba obratiti pozornost prilikom kupnje... Jel bubnjevi moraju imati malo lufta, biti fiksni, itd....

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
To bi po mom misljenju najbolje trebalo stavit u pogon. Lupanja nikakvog nebi trebalo biti. I trebalo bi zaterati to nekam da se vidi u radu.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ok... thnx.. ak budem išao, javim se sa terena... ili od doma sa slikama iz prikolice :)

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nadam se kolega da ce bit dobra trgovina da budu slikice od doma s njom u prikolici:eek:::eek::

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Pusti je u pogon,nesmije lupat samo smije zujat,lufta nigdje. Možda malo tanjuri su dobili,ali sve ovisi koliko je radila.Imam istu takvu već 8god i nikakvih problemam,kupi ju a ja ču od tebe kupit cilindar sa nje.

maschio

Član
Tu od
17 Sij 2015
Poruka
463
Dečki jel ima kakva stranica u Sloveniji(kao kod nas BKL na njuškalu) da prodaju nove poljoprivredne strojeve ciljajući na prskalice i rasipače umjetvnog gnojiva...

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Pusti je u pogon,nesmije lupat samo smije zujat,lufta nigdje. Možda malo tanjuri su dobili,ali sve ovisi koliko je radila.Imam istu takvu već 8god i nikakvih problemam,kupi ju a ja ču od tebe kupit cilindar sa nje.

Zkj bi ti ja prodao cilindar s nje ak ju uzmem?

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Taj plug ti nije konstruiran za duboka oranja. Najljepse radi na 25cm dubine. Niskog je klirensa, pa ce bit povremenog stopanja nazalost.
Morat ces mu ugraditi deflektore ako mislis zaoravat neku masu (sto dulji i siri to bolje) i nebi bilo na odmet da mu stavis pera na kraju daski.
Koliko vidim, lemesi nece jos dugo, ali nisu ni skupi. Ja sam pred mjesec dana mjenjao na svom, 150kn komad.
I probaj jos spustit cijenu.

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
Hvala na brzim odgovorima. Kad već kupujem htio bi visoki klirens baš radi toga da mi se ne štopa.
zetorproxima90 veliš bolje posavca uzeti? ali slabo ih ima na njuškalu

Na vrh