• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Kolega Šanana ima takvu istu samo što je njegova dvosovinka, ali je sanduk isti i ide u nju 7t pšenice :).

Kan21

Novi član
Tu od
1 Stu 2015
Poruka
7
Pozdrav, zanima me vaše mišljenje o ovom traktoru, koje su mu mane, na što treba posebno obratiti pozornost kod kupnje? Čuo sam da su motori dosta dobri, malo troše, no više me zanima kvaliteta getribe. Budući da je ovaj dopeljan izvana, nitko ne zna njegovu povijest što se tiče održavanja, ali kako su se općenito pokazale njihove getribe? Također me zanima je li ovo realna cijena ukoliko je traktor ispravan? Hvala unaprijed na odgovoru.

http://www.njuskalo.hr/traktori/same-explorer-80-1996-god-kao-nov-oglas-17047051

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kolega ima takvoga samo malo starijeg,samo riječi hvale za njega,mali potrošač dobra hidraulika i jaka,getriba nema nikakvih problema a traktor cca 9000rs
Ovaj opravdava svoju cijenu

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Jos da je s cilindrom napred na korpi, to bi bio posao. S hvataljkama za rolo bale i krokodilkom za gnoj i silazu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kaj če ti celinder na korpi pa ima paralelogram ?? a bas ti dođe novi oko 11 000 kn.

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Pa napisal sam u postu prije ,za hvataljke i krokodilku, tko ima prvi utovarivac i bavi se stocarstvom, visestruko iskoristiv alat koji stedi vrijeme i mjesto

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Kolega, a kam bi ti spojil cilindre hvataljki ako nemas pripremu za jos jedan cilindar? :)

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
A tek sad kužim pa postoji elektroventil na jostiku a ako nema 900 kn i ima :icon_super:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
U pravu si Bosilj sa hvataljkama bi radio 100%, suhe bale šiljci i kasnije krokodilka za unošenje silaze u štalu :).

Najnoviji postovi

Na vrh