• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plodovi zemlje

• Temu pokrenuo Picek
  • Datum prvog posta

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
cjeli forum se zasniva na tome .
"ono kak ja radim i kaj ja imam je najbolje na svjetu , sve drugo ne valja ništa"

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,054
Velečasni, ovaj put nisi u pravu. Ima, doduše i takvih članova, no, većina je korektna. To kaj neki malo žešće brane svoje stavove ne more nužno biti loše. Obično je istina negdje u sredini pa je dobro čuti argumente za i protiv. Ali argumente, a ne mišljenja.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,479
Nisu krediti tako ni losi kao sto se prica, ako se racionalno iskoriste sredstva, i dizu krediti u skladu sa mogucnostima.
Ja sam licno digao firmu od kredita koja danas ima xyz zaposlenih i nemam vise nikakvih kredita. Kao sto rece @ adonis u perthodnim postovima kupio djipa..... ja sam u to vrijeme dok sam dizao firmu i dizao kredite vozio ohrdanu jettu 1.
I u potpunosti se slazim sa Sananinim misljenjem i da dodam sto si veci, propadas sa vecim posljedicama.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Kak to znaš ako nisi nikad digel ni jedan ?

Imao ih dosad oko 7 još su dva ostala dignuta u bolje vrijeme i nikad vise .
Došlo me duplo na kraju , ovo zadnje što sam bez kredita radio napravio sam više nego s kreditima.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
da li postoji utjecaj kredita tam negdje osamdesetih kad je inflacija pojela i glavnicu a kamte nisi ni osjetil ..možda su ljudi mislili da bude i sad tak ?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Bankarski krediti su danas nikaj drugo nego ozakonjeno kamaterenje pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog Sabora

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,479
Kod nas je bilo jedno vrijeme, a ima i sada kreditiranje preko dvije banke bez kamata za poljoprivrednu proizvodnju i pokretanje biznisa. Bilo je oko 150 miliona eura na raspolaganju ili 100 ne znam tacno.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dobro jutro velecasni:icon_anal:,jeli moram zmoliti krunicu da kiša krene,kak je pri tebi stanje.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
dobro jutro .
nisam siguran ,ali rolete " sviraju" , čujem i ptice , tak da kiša sigurno ne pada

prema mojem poljopivrednom iskustu za frzanje i opčenito sjetvu kiše je bio dosta ...
možda bi se ti samo kvalitetno odmoril uz kišu ?

durozetor

Član
Tu od
12 Tra 2014
Poruka
64
Vidim da je ovdje hrpa postova izbrisano znači svete krave se ne diraju,a dotični troller tj. internet terorista i dalje nastavlja terorizirati druge bez ikakve kazne

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj mi, molim te, pojasni kakav je teror pitanje o sound tracku emisije.
Na temi koja nije u apsoutno nikakvoj koliziji sa pitanjem, dapače.

I forumaš nije nikakva sveta krava, forumaš je pastuh na ergeli volova.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,479
Okanite se covjece corava posla, sta si se natovario. Ako imas neki problem sa puknutim nadjite se negdje na pola puta, sjedite, popijete i pojedite,popricajte, a ne ovako davis pola foruma. LP.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,251
Postovi su izbrisani , i svi koji nemaju veze sa temom biće obrisani , kako ste krenuli mogla bi i cijela tema biti obrisana.
Dali je neko bio kažnjen ili nije to se ovdje ne iznosi javno niti ima potreba da se to radi , a ja pitam tebe @durozetor kako ti znaš da neko nije ili jeste kažnjen??

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,416
Jedino kaj nisu rekli zasto su zatvorili onu veliku svinjogojsku farmu u Zagrebu?
Nikad nisam mogao ni pomisliti da su tamo hranili svinje, svega 2, 3 km od centra, a prolazil sam tamo bezbroj puta.

irvine156

Iskusan lik
Tu od
10 Svi 2012
Poruka
797
Najžalosnija emisija, 55 god je prošlo i ništa bitno se nije promijenilo,isti problemi VEliKi su ostali.

Na vrh