M
MFstef
Guest
Evo ovak,trebal bi napraviti nekakav plug za vađenje krumpira,pa ak neko ima neke slike od "domačih uradaka" bil bi mu zahvalan ak ih stavi..Hvala unapred
To mi je jasno ali ne kužim kam se kapče one 4 rupe na vrhu, ili mi možda još nekaj fali k tome.puknuti kaže:Dakle to se montira umjesto grebena na strižnu bočnu kosu .
Glavni dio umjesto grebena a pomični dio (dio od šipki ) na radilicu umjesto kose .
Ako ti ne paše kupac sam .
sad se tek sjetio...fali gore jedan dio kam se nasarafi ona sipka kaj drzi to...budem sad jedan dan poslikao pa ces vidjet kak izgleda to...ajurisak kaže:To mi je jasno ali ne kužim kam se kapče one 4 rupe na vrhu, ili mi možda još nekaj fali k tome.puknuti kaže:Dakle to se montira umjesto grebena na strižnu bočnu kosu .
Glavni dio umjesto grebena a pomični dio (dio od šipki ) na radilicu umjesto kose .
Ako ti ne paše kupac sam .
Možda ima ko sliku kak to zgleda?
Sory nije na prodaju.
:scratch neće valjati...ima da se pokrive šipke...bude tu psovanja preko glave...Gustavo kaže:Što kažete na ovako neku jednostavnu vadilicu koja bi se kopčala otraga na traktor, a krumpir bi vadilo 5-6 zavarenih šipku tupih pri vrhu, ovo je gruba skica na brzinu.
Evo moj jadan , nije ko ovi za dviiljade kuna ,ali se bome naradio .
Kolio me koštao mogu ga i na njivi ostaviti .
![]()