Kajlice na OPAL 090 su debljine 6 mm s jedne strane i 8mm s druge i iz jednog komada su i po onome što sam vidio mogu se stavit na plugove koji ih nemaju bez ikakvog problema pa kome je plug mali može si ga raširit s 14 na 16.
Skinuta je šablona za kajlice pa ako ce tko trebat slobodno se javi pa vidim koliko bi bilo za izradu.
Kak to da se taj tvoj kolega nije več malo pohvalil s Lemkenom?
To piše koja je dimenzija,imam i par slika samo da potražim.
To na ovom linku si skinete prvi pdf,tu je i slika kajlica i sama lokacija.
https://www.google.hr/search?q=lemk...&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=CdbKVsnzBYjosQH_nIXoAg
Nije, a vjerojatno ni nebude, možda vloviš koju sliku na FB.
Inače uzeo je Opala 140 rađenog po naruđbi štelajući 2x14"-2x18", strašana plug za 2 brazde. Visina 75cm, razamk 105cm
Manjeg opala 110 prodaje, sve novo gore, plug nema trunku lufta, M2 gore ma prva liga, samo je mali naspam ovoga, visina 72cm, razmak 85cm.
Nije, a vjerojatno ni nebude, možda vloviš koju sliku na FB.
Inače uzeo je Opala 140 rađenog po naruđbi štelajući 2x14"-2x18", strašana plug za 2 brazde. Visina 75cm, razamk 105cm
Manjeg opala 110 prodaje, sve novo gore, plug nema trunku lufta, M2 gore ma prva liga, samo je mali naspam ovoga, visina 72cm, razmak 85cm.
Ah ta Podravina..Nije, a vjerojatno ni nebude, možda vloviš koju sliku na FB.
Da je odmah kupio opala razmaka 95-100 između tijela ne bi ga vjerovatno mjenjao.
Kakav to traktor vuce da mu je dosta dve brazde a treba 14cm greda ?
Za sad plug neće u udaju, prošli tjedan smo dovezli djelove iz BKL-a i nešto od Ferenčaka, obnavljamo plug, ide gore novo sve kaj je potrebno, M2 predplužnjaci, tako da to bude sada plužić kak Bog zapovijeda, a i 3. brazda je u pregovorima, našli je kod čovjeka, no za sada neću ništa više pisati dok ne vidimo kakav bude ishod.Mislim da se vrti u oglasniku, ali nisam zvao jer mi se cijena ne uklapa u moje mogućnosti :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
ali rado bih ga vidio..
Šanana kada će tvoj Lemken u udaju nod):
Nema visina nikakve veze,kad se 70-80 ne štopa,drugi faktori su u igri.
Nije ni traktor bitan,od viška materijala glava ne boli,nemaju svi sreću ko ti da imaš 3x16" na gredi od 9cm,i da se to ne pokida u "teškoj" zemlji.
, a i 3. brazda je u pregovorima, našli je kod čovjeka, no za sada neću ništa više pisati dok ne vidimo kakav bude ishod.