hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
ursus je zvijer.577 to je obićno zlo od traktora koje nevrijedi ništa da mi ga netko daje ja ga ne bi uzeo:finga::finga::finga::finga:
nemoj tako mene služi super i nebi ga mjenjao
ursus je zvijer.577 to je obićno zlo od traktora koje nevrijedi ništa da mi ga netko daje ja ga ne bi uzeo:finga::finga::finga::finga:
nemoj mi molim te prićat o imt-u imao sam dva imt 560 i torpeda 75 i rekao sam nikad više .sad imam ursusa 904 b i nikakvih problema nemam
nisam moderator, niti se zelim pravit pametan,ali otisli ste predaleko kakav 577 i kakav ursus 904 ovo je tema otvorena za 533/539 vs335/355 iako se tu mogu samo usporedivat mali ferko i mali ursus oni su u svojoj klasi i konja i dimenzia i svojih mogucnosti 355 pojede ferkica to moras znat Nevene:nemoj me krivo shvatit al jednostavno ursus je jaci i tezi. ursusc-385A vs 577 mislim da i tu gubi okladu imt zbog toga sto je ursus puno tezi i ima malo i vise konja. Vama je taj 577 dobar za sumu jak je tezak i masivan ok ali pisite to sve u drugoj temi.Mali ursus nije los al nije ni mali ferkic ,ja imam velikog ursusa c-360 i mozda bih uzeo jos jedan manji traktor vj 539 dobar je traktor i moze se nac za vec od 10 000 kuna ali on je meni za lake stvari jednostavo lagan je i slab ima ljudi koji i sa njim rade u sum ali to je patnja i jako je opasno.imt 549 isto nije los 5 brzina dobra kabina ali sta kad je lagan natrpas mu gumenjak sa kukuruzom i on nemoze u rukverc sam vrti inace ide ko sprih. Nevene spomenuo si da kod tebe samo ferkic moze orat aursus ne 355 ok pa gle kod nas puno ljudi koristi ursuse 355 i 360 samo za sumu ceza i vitlo i gas ideo on sa 4 m drva svakud ja sam sa svojim vozio 6m ali nije bilo velikog blata urus moze mjenjat okretaje kardana sa mjenjacem pa mu je i to dodatna prednost za vitlo jedino treba obavezno imat utege eto dosta o tome svemu pozzz i nadam se da se nitko nije uvrijedio svaki je traktor dobar koji radi svoj posao , i svatko najbolje zna sta mu odgovara....
533 i 6 metara dovuć iz šume, to ja nisam nikad dovezo kući, 5m je bilo maksimum s ursusom kao i zekanom, nit mi se da tovarit visoko..
Imam 533 pa znam šta pričam, 4m puna kapa, ni cjepanica više, i ta 4m nemože svugdje izać 3sporom.. isto kvačenje pod traktorom, netreba ni špera malenom kad je tvrdo, crkne i bez nje ko plamen svijeće..
Istina imt ima dugotrajnije motore, a znaš zašto?
Jer mu treba više vremena da obavi isti poso
I radni sat na 533 se broji pod 1500okr/45min, dok je na ursusu 2000okr/45min, dakle, imt-ov sat je 25% napredniji u brojanju..
Rikverc i na IMT-u i na ursusu je za kur.. Mali imt može samo sebe gurat u brzom rikvercu, a ursus opet prespor..
533 i 6 metara dovuć iz šume, to ja nisam nikad dovezo kući, 5m je bilo maksimum s ursusom kao i zekanom, nit mi se da tovarit visoko..
Imam 533 pa znam šta pričam, 4m puna kapa, ni cjepanica više, i ta 4m nemože svugdje izać 3sporom.. isto kvačenje pod traktorom, netreba ni špera malenom kad je tvrdo, crkne i bez nje ko plamen svijeće..
Istina imt ima dugotrajnije motore, a znaš zašto?
Jer mu treba više vremena da obavi isti poso
I radni sat na 533 se broji pod 1500okr/45min, dok je na ursusu 2000okr/45min, dakle, imt-ov sat je 25% napredniji u brojanju..
Rikverc i na IMT-u i na ursusu je za kur.. Mali imt može samo sebe gurat u brzom rikvercu, a ursus opet prespor..
ma samo vi radite si imt-eom ,meni je on moja leđa strgo ,nudoban je za radit i nije pregledanartyman:artyman::gitarist:
ma samo vi radite si imt-eom ,meni je on moja leđa strgo ,nudoban je za radit i nije pregledanartyman:artyman::gitarist:
ja sa 533 vucem 6 metara sirovih al kacim ispod osovine nikad ga ne dize i svuda izvuce a za 577 da ne spominjem mislim ja sam vidio kako se ponasaju ursusi ovdje i za ovaj kraj puno je bolji imt vidim sam kad covjek ima 355 ursusa a vuce sve skoro sa 539 a zakaci za usrsusa samo berac svako ima svoje sto da kupi i voli a ja znam odrzavat imt i nikad problema a sati samo idu i cak je moj 533 napravio vise sati nego od tog susjeda ursus i njemu je otisao motor prije mene i pukla mu je bos pumpa razletila se pa su mu prve felge pukle pa onda nezz zadnji onaj reduktor kako li se zove mu se sjebao imao je dosta kvarova
dali ćeš prodati taj svoj imt 533 da i ja vozim 6 metara ja sa 565 vučem 6 m iz šume ali sa 533 bi bio u prednosti-manje troši,uostalom i ako može "vući" 6 metara nemože raditi kao sat
ja se u potpunosti slažem s tobom
sad realno gledano moj susjed ima imt 539 20diskova tanjurače i mali brijeg gubi snagu druga spora tanjurače do četvrtine diska!
c-360 24 diska do osovine isto mali brijeg 3 brza i gasss!!!
sam sam to htel reč!!!!
imt je nanovo slagan!!!
imt 539 ne može 1000kg vuć po blatu a gdje još 6 metri drva to možeš samo pričati to ima šta vuć imt 560:?