A
asim22
Guest
a sta majstore sta si napravio???????
daj sliku bolan nemoj se zaj..........
valjci su vodoravni,mene zanima kolko bi joj bila cjena .
asim 22
od cega je diferencijal,sa cim je gonis,kolika je redukcija,i koje su dimenzije guma
i ja bi pravio jednu za malog tomu,ali jebe me to sto nije karadan uskladjen sa mjenajcom
inace ovako vizelno dobro napravljena prikolica
asim 22
od cega je diferencijal,sa cim je gonis,kolika je redukcija,i koje su dimenzije guma
i ja bi pravio jednu za malog tomu,ali jebe me to sto nije karadan uskladjen sa mjenajcom
inace ovako vizelno dobro napravljena prikolica
da asim22 jedino je moguce kod mog traktora samo u jednoj brzini,pa nekad kad dovatim koji diferencijal najoblej od lade,vidjecu kako sta
inace ta kombinacija izgleda se najlakse napravi na imt ko sto je savo napravio
Aha. Sad znaš.Kamenjaki doo. :scratch
Moj post od 13.07.2010. :šta je ovo sunce ti žarko :scratch
ovo je neka budževina , podbačen diferencijal , jel?
ako bi ovdje išao na kardanski pogon trebao bi traktor od (lupam) bar 200 horsa :mrgreen:
Savo, danas sam videl nešto zanimljivo. Mislim da bi ti užival:
Šasija sa zadnjim mostom i planetarnim reduktorima od Rabe prikopčana za Ursusa 1604. Na njoj sedlo i vuče šlepu s tandem osovinom. Kak bi se to onda zvalo kad bi taj most bil pogonski???
U potpunosti se slažem sa tobom ZJ, i ja bi drage volje Savi pritisnul šaku i zato očekujem tvoj poziv ako se kad ide u njegovom pravcu jer ja nevjerujem da bu me put više nanesel dole, ali ko zna možda ipak.Moraš doći u naš kraj da te provedem po raznim "otpadima".
Prvo ću te upoznati s Muhaničarom, a onda idemo u obilazak
Ma daj, za kog Boga mi se ispričavaš?pardon ZJ , taj post je prilično star a ja sve stariji tako da sam za njega već zaboravio
ma nije problem i ja bi volio svugdje ''turit'' nos , nadam se da će biti prilike za jedno cjelodnevno druženje artyman:
a ovi su bome napravili dobru kombinaciju , jeftiniju prikolicu te kategorije nisu mogli ni da zamisle
još samo da naprave pogon i kada se bace u izvoz repe nema im ravnih :gitarist:
Glede gvožđurije: i kod Muhaničara i kod mene bi se našlo dosta toga, onda obilazimo ono dvorište gdje je izgoreni Deutz, pa malo do Leška u Zagorje, a kod Puknutoga pijemo za završetak turneje :mrgreen:
Svi ostali s brenerom i švasaparatom su dobrodošli :rolleyess::weedman: