• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Policija

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Re: Policija-Carina

Konzum,interšpar.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Da je protektorica tolko bolja od nove tvornice bi protektirale a ne proizvodile nove gume.

Ne velim da protektorica ne valja ( nebi ni red bil da to velim ja koji sam ih brusilicom narezival) ali mislim da je trenutno pre skupa u odnosu na cijenu nove.

Nego, gde bi povoljno kupil 205/60-15 ali ljetne? Mislim možda ko zna da ima negdje na zalihi zaostalih ili da čekam poslje novog leta?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Vjerojatno bilo koje ako uz njih ide i brusilica gratis ( za doradu ripni ) :icon_fU:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Za povoljnije kupiti gume, treba u zimskom periodu kupovati ljetne a u ljetnom zimske.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja imao jednu sezonu protekt na autu i nikad vise,nije zadovoljila moje potrebe,penjanje po brdima pri nekih cca 20cm snijega,ko zna,po gradu za bljuzgu možda i valjaju. Sava s3 za moje potrebe sasvim solidna,kad uzmem u obzir cijenu i kvalitetu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Protektirane ili nove? :D:
Nema veze, bitno da su na popustu i još ako se može kakav popust namoliti .....:icon_kidra:
Vjerojatno bilo koje ako uz njih ide i brusilica gratis ( za doradu ripni ) :icon_fU:
:icon_thumright:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Protektirane su u pola cijene nove gume.
A narezivanje kaj muha spominje su bedastoče koje neki ljudi rade na svojim kamionima i prikolicama.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Ja imao jednu sezonu protekt na autu i nikad vise,nije zadovoljila moje potrebe,penjanje po brdima pri nekih cca 20cm snijega,ko zna,po gradu za bljuzgu možda i valjaju. Sava s3 za moje potrebe sasvim solidna,kad uzmem u obzir cijenu i kvalitetu.

Goodyear ug7 nove 205/55/16 se nisu frendu popele do vikendice a iste takve protektirane na istom autu su gurale još i malo snijega ispred sebe drugi tjedan.

http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=26424

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758

Da ali eskimo se nemože uspoređivati sa performansama protekta gradiči,mekoča i grip...

Po čemu tu?? Čuj... ja na eskimu vozim sigurno 10 let.. da tolko "nevaljaju" ne bi ih lani uzeo nove za mercedes, naročito gdje sve 4 gume moraju po ps-u. . napravio sam zimus 8000 km s njima i svuda, nigdje me nije zaneslo, nigdje nisam ni ostao niti zapao... Mogao sam uzeti i skuplje, mene pare ne hebu kad su u pitanju elementi onog zbog čega bi mi glava mogla biti u torbi.
Pričas bedastoče... ili delaš tamo pa se reklamirate tak :D:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Ja ne delam tamo i nemam nikoga tamo,ja ti iz iskustva velim.
A ti vidim očeš sračkat po nečem kaj nisi isprobal i nemaš nimalo iskustva.
Ako voziš mercedesa onda ne kupuješ savu nego continental winter contact 5...
Ja sam vozil savu godinama i iz iskustva ti velim da je sava slovenska ok,poljska i turska samo prve sezone,a protektirana zimska je jebena guma u svim uvjetima jer je smjesa mekana na niskim temp. a ripne su im super jer se čiste i grabe ko lude...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ma daj Oficir,molime te,sereš po Savi ko da je taj protekt vrh vrhova.
Kad zapadne jedno 25 cm snijega dođi do mene pa da testiramo
I da,imam poljsku savu

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Ja ne serem po savi samo iz iskustva bolje grize i drži protekt,a vi kak očete meni ni iz đepa ni u đep....

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ma daj Oficir,molime te,sereš po Savi ko da je taj protekt vrh vrhova.
Kad zapadne jedno 25 cm snijega dođi do mene pa da testiramo
I da,imam poljsku savu
Onaj protekt kaj sam ja imal dve zime na svom autu je meni bil bolji od S3 i tu nema dalje rasprave. Brže se je trošil od Save ali je i puno bolje išal po snijegu, blatu i vodi.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Tebi možda da,ali meni nisu odgovarale,jednostavno nisu držale pravac po zavojima. Naročito kad je trebalo hvatat zalet u brdo a još imaš i zavoj.

Posljednje uređivanje:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801

Sad imam S3 Slovenija na Laguni i po mokrom su dosta loše, po lokvicama vode za čas se dogodi aquaplaning.
Po suhom su ok, kakve će bit po snijegu valjda ćemo vidjet.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758

Ja ne delam tamo i nemam nikoga tamo,ja ti iz iskustva velim.
A ti vidim očeš sračkat po nečem kaj nisi isprobal i nemaš nimalo iskustva.
Ako voziš mercedesa onda ne kupuješ savu nego continental winter contact 5...
Ja sam vozil savu godinama i iz iskustva ti velim da je sava slovenska ok,poljska i turska samo prve sezone,a protektirana zimska je jebena guma u svim uvjetima jer je smjesa mekana na niskim temp. a ripne su im super jer se čiste i grabe ko lude...

Ja vozim na savi, ali made in germany :eek:: ili češ sad reći.. da sam u fotošopu doradio naziv? :D:

Posljednje uređivanje:
Na vrh