vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
gdje su onda najeftinije 175 / 70 13 , save zimske ?
Nema veze, bitno da su na popustu i još ako se može kakav popust namoliti .....:icon_kidra:Protektirane ili nove? :
:icon_thumright:Vjerojatno bilo koje ako uz njih ide i brusilica gratis ( za doradu ripni ) :icon_fU:
Ja imao jednu sezonu protekt na autu i nikad vise,nije zadovoljila moje potrebe,penjanje po brdima pri nekih cca 20cm snijega,ko zna,po gradu za bljuzgu možda i valjaju. Sava s3 za moje potrebe sasvim solidna,kad uzmem u obzir cijenu i kvalitetu.
Da ali eskimo se nemože uspoređivati sa performansama protekta gradiči,mekoča i grip...
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Onaj protekt kaj sam ja imal dve zime na svom autu je meni bil bolji od S3 i tu nema dalje rasprave. Brže se je trošil od Save ali je i puno bolje išal po snijegu, blatu i vodi.Ma daj Oficir,molime te,sereš po Savi ko da je taj protekt vrh vrhova.
Kad zapadne jedno 25 cm snijega dođi do mene pa da testiramo
I da,imam poljsku savu
Ja ne delam tamo i nemam nikoga tamo,ja ti iz iskustva velim.
A ti vidim očeš sračkat po nečem kaj nisi isprobal i nemaš nimalo iskustva.
Ako voziš mercedesa onda ne kupuješ savu nego continental winter contact 5...
Ja sam vozil savu godinama i iz iskustva ti velim da je sava slovenska ok,poljska i turska samo prve sezone,a protektirana zimska je jebena guma u svim uvjetima jer je smjesa mekana na niskim temp. a ripne su im super jer se čiste i grabe ko lude...
Ja vozim na savi, ali made in germany : ili češ sad reći.. da sam u fotošopu doradio naziv? :