Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
bok đurđa dasj mi rum sa čajem a dečkima što vole
ajkula dobro si mi spomenuo kume- danas jedna pristala sa kumom ...bili u žurbi ali sam si dao malo oduška oku
Večer svima,,,,,,,,,,,,,,daj ĐURĐA,,,,zavrni za svih nešto,,,,a meni rogonju,mmsprekida se danas ko svinja..sređujem staru garažu,,,i još jedan prostor...
ajmo Đurđa daj društvu prije spavanja jedno piče i teraj ih doma ,dosta za danas ,nego kolege bilo bi dobro da u ponedeljak neko dopelja neku svoju šocu da odradi cjelodnevnu šihtu umjesto naše Đurđe ipak joj je imendan,a Karabaja a srce negdje išlo tip tip a tek misli:weedman::weedman::weedman:
Slušaj karabaja , ako nemaš iskustva sa takvima nemoj ni sapun da nosiš jer sve to predugo traje
ponesi litar nafte i samo pljusneš , ma posle toga ide sve k'o podmazano , samo protrljaš :mrgreen:
čekaj malo jeli mi ovdje pričamo o odmašćivanju pojedinih dijelova :scratch
ma imam ja takvih iskustava ali sam se bio primirio malo ali pošto sam se odrekao tableta za živce libido mi je iznadprosiječan i sad mi je čuna kao radio antena i hvata sve stanice bez šumova:supz::supz::supz:
...a i kao što sam prije uskrsa napisao da mi počele sijede izbijati pa vidim da starim pa reko da iskoristim još dok mogu ...eeee da savo nisam ti rekao a nadam se da se nečeš uvrijediti ali moram ti reči da si me sa svojim izborom boja na glavi podsijetio na zebru:mrgreen:
...ne znam kako je kod tebe ali ovdije sapun još uvijek jeftiniji od nafte tako da nafta samo za traktor
HAUG kolege,Đurđa daj Bageru duplu dozu i nek ide raditi a ekipi što se krmelja daj samo čaj da pročiste crijeva jer garant za vikend bude opet kakovih roštiljaartyman:artyman:,a za Karabaju jedna prigodna,[YT]http://www.youtube.com/watch?v=jOr2nlxZteM[/YT],:finga::finga:
Niš,,,,,,,,,,,vidin ja Đurđa,,,da ode pusto,,,,,sad češ vidit kad nalete svi....:mrgreen::mrgreen:
Tura za svih,,,na moj račun,,,,,,,a meni dvije haubice,,,,poluteške zelene......
dobro veče ekipo,Đurđa daj meni radler na Bagerov račun a za Karabaju pola litre ždrebčeve krvi sa malo cimeta i jenu KUMICU črnu ,bude mu ishlapio virus:finga::finga:artyman:artyman: