Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
ma još je preko 37 i po ali ide na bolje:supz::supz::supz: a sutra idem napraviti zahtijev za poticaj:madmana: pa tamo radi jedna dobra teta i moram bit zdrav i u formi...to sam se razbolio jer nisam išao u šumu pa se svi vragovi uhvatili za mene....samo da skrenem pažnju svima koji se kreču prirodom da obrate pozornost na krpelje jer su krenuli...ja sam prije cca 10.ak dana skinuo jednog
Pozdrav ljudi, evo i mene u birtiji nakon dugo vremena. Dobio sam embargo na ulazak pa se sad moram skrivat kad idem Kaj ima kod vas, jel su počele pripreme za Jurjevski krijes?
ja bum pana sa limunom Đurđa a Bageru daj još jenog da se nađe,društvu što dođe isto po želji i dali se javlja koji dobrovoljac ,bio bi red da sutra Đurđa ima slobodno,pa ipak joj je imendanartyman:artyman:
ma još jedno pa kud puklo,idem u krpe,prvo provjeriti dali bebe zaspala da šapnem koju ženi na uho,Đurđa teraj polako van goste i odi na spavanjeartyman:artyman: