jihi veseloooo dns mi je tak dobar dan nezz zkj al predobar je ajd dećki ja častim kaj pijete
bolje i to nego u njivi sad na plus 42 :lol:evo ja bum gusti s šlagom je imam posla u PM...pišem taj prokleti dnevnik prakse (prepisivam ) :x:x
bolje i to nego u njivi sad na plus 42 :lol:
hahahahahah dobro si me nasmija hahahah ti bi radije isa brati parcelu cirka 5hektara kupusa i izvlacije to na trakotr pa opet preko ruku na otkup i u krug bi bi 20minuta :mrgreen:a cuj,ja bi bogami bio na njivi
moram prepisat prek 10 stranica jer sutra moram dat gazdi da poštambilja
hahahahahah dobro si me nasmija hahahah ti bi radije isa brati parcelu cirka 5hektara kupusa i izvlacije to na trakotr pa opet preko ruku na otkup i u krug bi bi 20minuta :mrgreen:
dobro jutro,Đurđa daj nešto za buđenje imao sam napad na staru trešnju,stršljeni se duboko ukopali ali nisu imali obranu i zaštitu u školi pa nisu znali za onu staru NNNI,fiju al sam ih skurio,živjeli vi meni a ja prošao bez ubodaartyman:artyman:artyman:
Moraš se držati one da je važno učestvovatiartyman:artyman:,još ste mladi naučit čete vi sa cjevinama kao i svi mi koji smo to prošli,Đurđa daj dečkima po želji ja budem jednog sa limunomartyman:artyman:
Daj rundu od mene kupio sam kamion :mrgreen:
Dobro jutro,Đurđa daj nešto za razbuđivanje i nešto za doručak,sveta nedelja ,kiše ni k ***** ti vrijeme škrljavo,ajd budite dobri i tko se sprema za školu gotovo je sa ljenčarenjem,aus sutra u školuartyman:artyman:artyman:
ne spominji mi školu
aj još 2 godine i ja sam se riješio toga
i onda ti bude žal kaj si završil školu
ja sam sad zadnja godina (3)
i od sutra samo zajebancija kak i obicno
oš u školi oš na praksi :weedman: