Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Ležajeva, hm!
Koliko plaćaš kg?
Koliko plaćaš kg?
Vjeruj mi, nvidia, intel, amd. Sve se, pogotovo u ratu, vrti oko silicija. Što se prave tvornice tiče i zbilja opipljivog proizvoda, ne možeš to započet bez ozbiljnih političkih poznanstava. Municija, isto nemoguće u RH, odnosno EU imat konkurentan proizvod. Zakoni i regulative za čuvanje, proizvodnju i skladištenje eksplozivnih tvari u EU su toliko ekonomski zahtjevni da ti ne možeš ponudit jeftiniji metak od primjerice srpskog. Srbi rade dovoljno dobru municiju, morat ćeš mi vjerovat sve na riječ, ako baš krenem u detalje opet ću naje jer su nam je svima ugovor takav kakav je i to sve za 1100-1200 eura na račun. Neto i neoporezivi dodatci. Imamo Hrvatsku. Bolje, ako te svrbi, Intel, amd, nvidia ili stanovi. Nema veze ako balon pukne i cijene odu dolje, vidiš da nikome od vladajućih nije u cilju porez na više nekretnina. Usput iznajmiš stan, iznajmiš garažu, svaki mjesec minimum 500 eura kapa za dvosoban stančić i malu garažicu. A tvoje je.Dali je netko razmišljao o ulaganju u oružje pri tome mislim na dionice određenih firmi za proizvodnju lakog i teškog naoružanja?
Čini mi se kako bi to bila vrlo dobra odluka i investicija, predviđam da će u toj branši sada biti BOOM, pogotovo u Europi, počevši od Njemačke i Poljske, preko skandinavskih zemalja pa po cijelom istočnom bloku, a bogme i zapadnom.
Ili bi bilo još bolje osnovati svoju firmu za proizvodnju oružja, primarno municije, hajmo napraviti strojni prsten i puniti sačmu, i toga će trebati kada za to sođe vrijeme.
Njegova je,,, ako ima garanciju 10 godina,,,zasigurno,,,Lee,ova je tvoja 🤔
Nepalka koja radi kraj Siska je hit na TikToku: "Kod vas su mi najčudnije runde"
KADA je iz velikog Katmandua stigla u Europu, Barsha je očekivala visoke zgrade, no nije očekivala da će upravo radeći u kafiću u Selima postati TikTok zvijezda.www.index.hr