vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Pa normalno..uvjek su za sve krivi romi..
Nije mi ovo baš jasno.
🤣🤓😈 O koji si ti "svat", mi drugi pijemo dok uđemo (u biblioteku / vinoteku, krčmu, podrum...), a ti piješ dok izađeš. Pa gde vragu onda ti piješ, na klupi v obližnjem parku, kaj piješ Ribara 🤣😵😈Nije mi ovo baš jasno.
Piješ kada izađeš, ali što piješ dok ne izađeš? Mislim, realno uz sve društvene igre se nešto sa strane pije, a ovdje?!
Al barem ne ruse cijenu kukuruza..."Stari akumuljatori, stare kade,......raketline uzimamo!
A tko su to oni? Ti to sve nekaj zagonetno. Bio bi dobar sastavljač rebusa.A kaj mislite da oni ne čitaju forum i vide ovakve na temi počne priče ......
pa oni ..političari ..svi su oni ljudi koji gledaju samo za sebe( tako kaže ona gode slika) , gledaju kako da rade manje a imaju više ..kako da uhvate devizne dnevnice i najedu se na račun države ..baš isto kao i miA tko su to oni? Ti to sve nekaj zagonetno. Bio bi dobar sastavljač rebusa.
Daj brate malo podrobnije nemoj biti škrt na riječima. Smanji malo broj poruka, ali ih proširi da budu razumljive. Ovako mi to ispada nekak poluusmeno i samo mi stvara glavobolju dok ih čitam, a denes nisem ništ spil.
🤣🤣🤣🤣🤣a ja se spremam fukat