Da, vidim puno na internetu o "printanom" mesu. Ide se jako prema zabrani i ograničenju uzgoja mesa. Uglavnom ovo "smeće" bude jeftino, a tko će htjet pravu stvar, platit će bijesne novce. Da ne govorim o vjerojatno novom eko porezu, zbog metana, osobama koje će uzgajat stoku. Jedini način da "zaštitimo i očuvamo" planet kao vrsta je prestanak nekontroliranog razmnožavanja u Indiji i ostalim žarištima populacije. Opet, nije tema.
Sad problem, mislim si kupit hidrauličnu auto dizalicu. Cijena je 700 eura. Kompletna je. Sad, kakva je pumpa, koji je motor, razvodnik, način prijenosa, odnosno što to i kako pogoni pumpa, na koji način, ne znam. Nisam siguran da je to veliki klasični cilindar, ali možda se varam. Kad pogledam, znat ću, a pišem jer znam da netko ovdje zna više o tome. Dvostupna, 2 i pol tone deklarirano dok je bila nova. Bi li to bilo ok za kupit? U smislu vjerojatnih popravaka, vjerojatnih zamjena crijeva, reparacije cilindra, ako treba. Vidim da je stajala jako dugo vani, na otvorenom. Ali nije skupa i blizu je. Znam da je nemoguće to reć, samo nisam nikad imao iskustva sa hidrauličnom. Ima prijatelj, lanac i reduktor su pogon. Ta njegova nije uopće loša.