• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,714
Ja sam bil pod šankom pa je zalilo i mene. Nema veze, živi život i uživaj! Posušiti će se. Ostal bude malo miris po vinu. :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,714
Negda me tak dojde volja za pisanjem kaj si mislim da bi mogel dva romana pisati odjednom. Lijevom i desnom rukom istovremeno samo nesem siguren jel bi to glava zdurala?
I tak dok me te misli razdiru malo si gruntam kak je život kratek, a mi si ga još zagorčavamo jedni drugima pametuvanjem, jalom, mesto da se svi skupa upregnemo i genemo napri. Nemamo dva živote i nemremo pojesti više nego kaj v želudac stane. Malo me speče gda čitam o tim prepirkama i pitam se čemu to? Probam se vugnuti od toga, ali i mene puno put povleče pak nemrem prečkometi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,714
Ma to se odnosi na moj post kojega nisam mogel drugačije pobrisati ili nisam znal. I sam vidim da mi je odrezalo prijašnji post. Valjda sam ga predugo pisal. Nema veze.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
U svakom slucaju, malom bu tesko djetinjstvo. Kasnije bu plakal u novom Mu i AMGu sa kreditnom i par soma eura u dzepu da se nade. Neka ima. Zanimljiv clanak u vrijeme mog gableca. Budem i ja plakao, al poslije radnog vremena jer je trenutno samo firma bitna. ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,714
Evo pronašel se moj apcigani post od včera. Nebi ga ve ni postavljal da kolega Plus nije spomenul mužiku vu birtiji, a on se baš odnosi na taj prijedlog.Zahvaljujem osoblju kaj ga je pronašlo.

Negda me tak dojde vola za pisanjem kaj si mislim da bi mogel dva romana pisati odjednom. Lijevom i desnom rukom istovremeno samo nesem siguren jel bi to glava zdurala?
I tak dok me te misli razdiru malo si gruntam kak je život kratek, a mi ga još zagorčavamo jedni drugima pametuvanjem, jalom,,,, mesto da se svi skupa upregnemo i genemo napri. Nemamo dva života i nemremo pojesti više nego kaj v želudac stane. Malo me speče gda čitam o tim prepirkama i pitam se čemu to? Probam se vugnuti od toga, ali i mene puno put povleče pak nemrem prečkometi. Posle mi je krivo zbog toga ali je onda prekesno.
Vidim da nas je vu naši birtiji sve više jer tu smemo reči i ono kaj vu drugim temama ne bi smeli. Tu nam se nekak šenka. Pogotovo vu zadnje vreme gda su nam ukinuli politiku, a muži se negdi moraju ispuhati.
Zato nam je ostala ta naša birtijica, ali kaj je birtijica bez ženske ruke? Ništ, samo alkohol i potrte glave čaše i flaše. Pa kaj smo na to spali? Pa kaj si mi nebi mogli tu dopelati žensku dušu da nas malo razveseli, reče nam kakvu lepu reč i zapopeva pod vuho, ako treba? Znam da ve bu odmah komentara - pa kaj to nam treba, pak se budu javile i naše žene da nas podrže, mladi budu rekli ako nema hard metala i trave onda ništ, onaj ministar bu rekel ako je žensko društvo ja ne dolazim, gospoda moderatori budu pak imali svoje mišljenje i sl.,
Je, ako ne bumo složni, barem po jednom pitanju, onda ništ niti od te ideje. Ili svi ili nišče. Kak oni templari, ne templari nego vitezovi kaj su sedeli za okruglim stolom ili mušketiri kaj su spasili djevu bajnu iz ruku debeloga vlastelina. Mogli bi si još dopelati i cimbulaša za dušu. Nije vu pitanju kaj košta košta. Život je jeden. Nejdem na jedrenje, nejdem na skijanje, nejdem na balet i opere, pa kaj si čovek onda ne bi nekaj priuštil za svoj gušt i dušu?
Za moderatore se ne moramo sekirati. Dok oni budu na kolektivnom mi dopelamo koga već treba pak nek ju oni probaju otirati. Moram reči da baš nemam ideju koga dopelati. Mogel bi pitati ženu da li ima koga ona za preporučiti? Ali si mislim da bez preke potrebe nije uputno prčkati po visokom naponu. Možda vi imate kakvu ideju?
Za cimbulaša znam. Imam čoveka koji je na raspolaganju. Repertoar mu nije preširok, ali zna sve domaće. Više nam ni ne treba.
Evo, to je moj skromni prijedlog, Ako ima boljih ja bum ih navek rado podržal.
I kak smo ono rekli- svi za birtiju, birtija za se. Živeli vi meni. :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Postovi oko uzgoja i održavanja lijeske su premješteni u odgovarajuču temu pa tam nastavite dalje (y)
Ovdje ih niko nikad nebu našel, a možda mu zatrebaju

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996

Prosvjed seljaka u Francuskoj.
Žena radi kao disponent, kaže njihovi kamioni stoje gore na autoputu, prosvjednici uzimaju robu/hranu iz kamiona i bacaju po cesti. Stanje je i više nego alarmantno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,714
Donesel sem odluku. Od denes samo PIPI. Skoro sam si odrezal prste goričnim škarama, ali sam ih na vreme izmaknul, a obećal sam i osoblju foruma da se bum popravil.
P.S, u stvari ni nemam drugoga izbora jer je lagev presušil, a žena je instalirala i nadzornu kameru. Još samo fali da moram puhati vu onu stvar, kak se već zove. Bum videl što bu duže zdržal. Ili ja ili kamera?

Prilozi

• pipi.jpg
    pipi.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 28

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Ne smiješ naglo prekinuti jer onda ruka drhti, a prsti letiju! ;)
A dobro morti i od ove slike!:hahah:

Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Ako je napokon lagev presušil vrijeme je da napraviš svoju kučicu snova.
A vidli smo sa slika iz Songee da ti takav posel nije nepoznanica

Lako reči, ali tu treba: nacrt, statički proračun, lokacijska dozvola, nadzor,

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Donesel sem odluku. Od denes samo PIPI. Skoro sam si odrezal prste goričnim škarama, ali sam ih na vreme izmaknul, a obećal sam i osoblju foruma da se bum popravil.
P.S, u stvari ni nemam drugoga izbora jer je lagev presušil, a žena je instalirala i nadzornu kameru. Još samo fali da moram puhati vu onu stvar, kak se već zove. Bum videl što bu duže zdržal. Ili ja ili kamera?

Baš lepo za videti da je nekaj živo na slici bez plastike.

Najnoviji postovi

Na vrh