• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
Otkopaj teren za tih par cm...ili ga spukni van dok voda ne dojde do mješavine betona ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,910
Jel moguće da je propao nekako u zemlju 😂?

Života mi mjerio sam ga kad sam ga postavio i bio je ko svi ostali... IMG_20240208_172103.jpg

IMG_20240208_172113.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,478
More biti da je propal v betonu...a morti je i kraći bil...

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Jel tko mozda upoznat sa izradom dijelova i sklopova koji se smatraju intelektualnim vlasnistvom "propale" tvrtke u stecaju? Jel takva proizvodnja utuziva i tko se na kraju naplati?

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Zanimljivo pitanje. S pravne strane bi moglo biti više odgovora.
Ako i je u stečaju i dalje nekako funkcionira i sigurno ima kriterija po kojoj te mogu tuzit ako ideš nekaj njihovo kopirati.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,910
Ako je u stečaju onda je stečajni upravitelj glavni. Ili će pripasti nekom od vjerovnika ili se prodaje na javnoj dražbi. Ne može vlasništvo nečega samo tako postati javno dobro

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Onak uz kavu malo trkeljamo!
Ajmo se kladiti što je slijedeće... 3.?
Imali smo šatoraše, klečavce, a slijedi?

Najnoviji postovi

Na vrh