Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
I ako preživiš moždani ko ja?. Ja ću moći u penziju s 71 godinom.
I ako preživiš moždani ko ja?. Ja ću moći u penziju s 71 godinom.
Ma najbolje mi metak u čelo s 50 🤣I ako preživiš moždani ko ja?
Ma vrijedan si ti dečko,moj zorane👍. Ja ti želim da buš mogel do 70,ak ne delati onda bar sexati🤣. Svi mi imamo svoje životne puteve. Vjerujem da većini na ovom forumu nisu laki. Al kaj buš,tak je ,kak je. I nije ti previše nas penzića,previše je mladih lijenčina kojima za posel ruke smetaju. Takvi su ili na socijali ili studiraju do 35. I na kraju naravno,ne završe ništ. Nismo ti mi penzići baš bez koristi. Ak ništ drugo,zajebavati moremo🥂Ma najbolje mi metak u čelo s 50 🤣
Ovo si dobro rekao, to je tzv. Z generacija, kako ih mediji zovupreviše je mladih lijenčina kojima za posel ruke smetaju.
Joj, joj, joj i Vi bi mene špotali za seks i politiku na forumu. Bolje se 100 put seksati i 1000 put prozvati loše političare na Poljoprivrednom forumu nego se "ovak" izraziti o našoj "populacijskoj budućnosti".Bosanci na mješalici
(Isprika Bosancima, vrijednim ljudima, radi šale...
Na žalost sve rjeđe ih viđamo na takvim poslovima...zamijenjuju ih "dimljeni").
Zato tad i nastade ona narodna,,,,U davna vremena...koji su bili prvi znakovi proljeća?
Visibabe, zvoničići... i Bosanci na mješalici
(Isprika Bosancima, vrijednim ljudima, radi šale...
Na žalost sve rjeđe ih viđamo na takvim poslovima...zamijenjuju ih "dimljeni").
Nemoj mjeriti visinu,,,Ajd sad nek mi netko kaže. Kako mi je jedan stup uspio završiti 7 cm kraći od ostalih 20. Kako pobogu a sve sam bušio svrdlom 70cm duboko do kraja. Znači nisam ga mogao dublje ubušiti..
I to još krajnji....al dobro. Ide 180 pletivo. Ima još i viška visine. Al opet nije u redu.
Očito ću ubuduće morati mjeriti visinu svakog stupa prije ugradnje 🤣
Tolko ti je teren niži7 cm kraći od ostalih 20. K