evo idem prije cca 30 min od tasta i na križanju buka vika strka....pun ku.ac ljudi...svijetla od auta.....stanem i umirovljeni policajac pijan ko zmija izletio u zavoju, odsijekao bor....no da stvar bude ljepša s nji sin cca 20 g, mali u stanju visokog šoka isto u ateliziranom stanju, pri svijesti, glava sva razbita.....no o njemu se pobrinula susijeda koja isto zna o fucking "PRVA POMOČ" svi vuku nekakve krpe-prljave...nitko da se sijeti izvaditi prvi pribor...uglavnom ja uzmem staroga....nema lomova udova....nisam siguran možda koje rebro...faca krvava...obrišem ga, vidim obilno krvarenje iz desnog uha, rasiječen kapak, arkada curi ko šlauf.....saniram ga i pomažem mu do dolaska hitne ali najgore što im je trebalo po sata da prijeđu 8 km.....policija došla prva, zatim vatrogasci pa teh onda "hitna" ....evo kroz zadnjih mijesec dana vidimo iz medija koliko je hitna zapravo hitna
tako dečki samo alkohola i volana!!!!
ja sam imo tu sreču da sam preživio dvije teške prometne, nakon prve sam bio 3 tijedna u draškovičevoj...3 operacije i jedno stotinjak šavova...lomove nisam ni brojio, druga-ja samo polomio 3 prsta...ali je suputnica preminula praktički meni na rukama od teških ozljeda....prva-bio sam balav i pijan ko truba!!!! druga-trijezan ali pijanac ili nešto slično mi dolazilo ususret i to drito na mene, da izbijegnem direkt ja smotao u grabu i zaustavio se u mostu, suputnica je bila na stražnjem sijedalu i nevezana te je prilikom prevrtanja ispala van iz auta na zadnju šajbu......
dakle samo da ponovim- alkohola i volana...ajmo dečki