Kruševac je ovoga jutra najhladniji dan u Srbiji, - 23 C, a oni su mi prve komšije. Mnogo je hladno, počeo sam brinuti za voćnjake! Upravo se smirujem uz "komoštajn"!
Dobro vam jutro!
Jesam ti rekao, odličan za unutarnje izgaranje i grijanječiko, dobro grije onaj tvoj žuti antifriz, ne nagriza kad ga točiš,
samo lagano grije iznutra... +5!!
Pročitaj knjigu Životinjska farma pa tamo ima jedna rečenica: "Svi su jednaki, ali neki su jednakiji od drugih". Može se kopirati na ovaj slučaj, ali Karabaja je je izvukao dulji krajtrebal je karabajin odvjetnik pitat kolko je godina dobio onaj balavac iz Makarske kaj je na zebri pregazio dvije djevojke...
piše u Ustavu da su svi državljani Lipe naše pred zakonom isti, zakaj ne bi i Karabaja dobil za kaznu da ide u Švicarsku...
U jbt fakat je vani vrijeme hladno ko puničino srce
Ali zato uvijek treba piti antifriz od šljive ili loze da nas zagrije iznutra
Mališani su na zbornom mjestu i stišću se od ove zime, nisu sposobni za pokret:rolfer::rolfer: Danas smo imali na poslu neke teme o punicama pa mi se još uvijek šeću po glavi.. Kaže jedan dosta stariji kolega da je prvo trebao "obraditi" punicu da bi se primirila i da bi mogo bit sa ženom. Kad to govori čovjek koji je preko 20g u braku onda vam je sve jasno:drinkers::drinkers:
Mališani su na zbornom mjestu i stišću se od ove zime, nisu sposobni za pokret:rolfer::rolfer: Danas smo imali na poslu neke teme o punicama pa mi se još uvijek šeću po glavi.. Kaže jedan dosta stariji kolega da je prvo trebao "obraditi" punicu da bi se primirila i da bi mogo bit sa ženom. Kad to govori čovjek koji je preko 20g u braku onda vam je sve jasno:drinkers::drinkers:
prije dva tjedna sam vozil šogorici auto u biograd,reko joj aj da ti stavim zimske gume,pa češ platit kad buš mogla,rekla mi da kaj če joj na moru zimske,morat ču je zvat ujutro oko 4 a do 9 stigne pješke na poso.dobra veče forumaši
evo kod mene 0°C i pada snig!!!!!