• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ovo smeće, izvedeno za isto takvo smeće, zvano eurovizija, je dno dna nekulture i (ne)ukusa.
Dok se novine i televizija bave ovakvim glupostima, događaju se promjene (donose se zakoni) na štetu svih nas, a o njima s, naravno, šuti... Bože, s kakvima moramo disati zrak...

Pročitah zanimljiv komentar profesora Jure Kokeze na pobjedničku pjesmu ovogodišnje Dore, pa ga u cijelosti citiram:

Izvedba Leta 3 je duhovno ništavilo, pače, iritantno i bolesno, zastrašujuće i uvrnuto, poput posrnulog društva i svijeta u cjelini, bijeda i dno dna. Ove riječi nisu pretjerane. U protivnom bi značilo da smo oguglali na perverziju. Tipičan doseg bezbožnog spektra. Publika aplaudira kao da je riječ o nečemu dobrom, vrijednom i kvalitetnom. (O.A. Pitanje je je li uopće publika aplaudirala ili…)

Poput HDZ-SDP-ovih egzekutora koji su brzi i efikasni u namjerama da izvrše naredbe iz đavoljeg gnijezda. Da “otkinu” glavu, tj. provedu lobotomiju (anuliraju samosvjesnost) i iščupaju srce (hrabrost) našem narodu. Samosvijest o vrijednoj vlastitoj baštini i kulturi kroz povijest. Cilj je odnaroditi narod. Stvoriti idiote koji nemaju svoje mišljenje. Zabrinuti za naše dobro i našu budućnost oni poručuju: slobodno budite nakaze, promijenite spol, jedite govna, nemajte nikakav ispravan orjentir, neka vam se tijelo razboli, smrt je poželjna, mrzite Svevišnjeg Boga, dozvolite da vas đavao zajaši i stavi vas pod svoje uzde i svoj jaram i zauvijek izbaci s putanje istine, Krista i vjere, Bog ionako ne postoji… Let 3 je samo mali dio manifestacije velikog programa kojeg su nam tzv. elita i domaći izdajnici pripremili.

Čupanjem duše i gaženjem svega ljudskog i vrijednog, zdravog, konstruktivnog, normalnog u vlastitom biću i narodu došli su do točke s koje nema natrag. Tako oni misle. To i jesu jasno zacrtani ciljevi kabale i Kulta, i ne tiču se Hrvata posebno, ovo je atak na čitavo čovječanstvo s veoma jasnim i preciznim ciljevima! Zar sve ove protekle godine i posljednji događaji u Saboru ne svjedoče jasno o ovom zlu?

Kekin i ekipa napuštaju isti, tobože u ime zaštite prava transrodnih osoba! Mizerno, da ne može mizernije! Zar Plenkovića nije u potpunosti obuzeo demon? Zar nije on taj koji realizira sve ove destruktivne ciljeve i zar upravo on vlastiti narod ne gura upropast, zar ga upravo on ne tretira baš kao marvu i zar ga svojim postupcima ne gura u ponor i propast, i tjera doslovno u klaonicu?

Hoće li se ovaj narod otrijezniti? Bojim se da je tom istom narodu spomenuti udbaški sin izvršio desalinizaciju tj. izvadio i zadnje zrnce soli iz ono malo moždane tvari koju je posjedovao pa izgubio. Nadajmo se i molimo Boga da ovakvo stanje ne bude potrajalo dugo i da što prije završi. Svrgnuti tirane i rasvijetliti puta, okrenuti se molitvi i Bogu, to nam je činiti. Mi i nama slični smo hrabri i nećemo odustati sve do pobjede! Unatoč njima i nakaradi, i duhovnoj bijedi grupe Let 3 (s nimalo bezopasnim namjerama).

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767

Let 3 odgovorio na kritike Ksenije Urličić​

Pobjeda Leta 3 na Dori je ovih dana glavna tema, a reakcije poznatih osoba su podijeljene, a među njima je i Ksenija Urličić, žena koja je osnovala Doru.

Prostački Let 3​

Copy past:
"Žao mi je mislim, je da je to eksces, da je taj "ŠČ" vjerojatno išao tragom one naše Eurovizijske pobjede kad smo imali "Hik", ajde nešto.....
Ali mislim da je bilo previše, ne znam, pa ajmo upotrijebiti riječ "prostačkim"", izjavila je.

"Izgleda da je to zbog guzice""​

Odgovor Leta 3 na kritike "Mame Dore"

Copy past:
"Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače , kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekome noge smrde jer rastu iz mozga", rekao je Mrle, dok je Prlja dodao: "Neki dan govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je malo zaboravila terapije ili nešto pobrkala".

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kud plovi ovaj brod,
Kud ljude odnosi,
I da li itko zna,
Što more sprema,
Kud vodi ovaj put,
Kojim smo krenuli,
Od svega samo znam,
Povratka nema,
Na moru ljubavi,
I na pučini sna,
U plavom beskraju,
Uvijek ostat ću ja...

Za mene prelijepa stara pjesma, a oni "neka lete, ma i kao Ikari".
🥂👋

• Like
Reactions: ZJ

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A kaj je ona iz Litve koja je pred neku godinu kokodakala i pobjedila kao nešto bolje😉🤭

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Ak su nam Let3 u ovoj parodiji od države najveći problem onda stvarno nismo ni bolje zaslužili. Eurovizija je postala freak show i kaj buš onda tamo poslao? Ovo je idealna pjesma za tamo...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ovo smeće, izvedeno za isto takvo smeće, zvano eurovizija, je dno dna nekulture i (ne)ukusa.
Dok se novine i televizija bave ovakvim glupostima, događaju se promjene (donose se zakoni) na štetu svih nas, a o njima s, naravno, šuti... Bože, s kakvima moramo disati zrak...

Pročitah zanimljiv komentar profesora Jure Kokeze na pobjedničku pjesmu ovogodišnje Dore, pa ga u cijelosti citiram:
Potpuno nezanimljiv komentar dotičnog, čak bi mogao reći degutantan (u svom samom komentaru)!

Isto tako je uopće nezanimljiv i tvoj komentar # ZJ.
U toj jednoj rečenici si nadrobio desetak (navoda, izraza, epiteta, zakona , Boga), koji nisu u korelaciji jedni sa drugima. :rolleyes: :unsure:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Let 3 je zakon, oni su krhki osjetljivi, sramežljivi. Njih moraš da ih voliš.
Objavljuju album bez ijedne pjesme👍🙂
Oni su zakon.

Inače cajke bi trebalo zakonom zabranit.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Dobar video koji jasno pojašnjava poantu pjesme "Mama ŠČ" . Na engleskom je, jer se oni sa Hrvatskog govornog područja ne usude, srame, nemaju muda ili nešto sasvim sedamnaesti razlog komentirati ovu pjesmu. Iako se mnogi ne bi složili da se tako može nazvati, ali to je njihov problem.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Potpuno nezanimljiv komentar dotičnog, čak bi mogao reći degutantan (u svom samom komentaru)!
S tvog plitkog gledišta si u pravu...

Isto tako je uopće nezanimljiv i tvoj komentar # ZJ.
Ne moraš ga čitati, a ako ga čitaš, čitaj s razumijevanjem.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
S tvog plitkog gledišta si u pravu...

Ne moraš ga čitati, a ako ga čitaš, čitaj s razumijevanjem.
Ako gledaš u plićiniu, bistrije se vidi!🤓
Koristiš izlizanu foru "čitaj sa razumijevanjem", to ti je postala poštapalica. Kad natipkaš neku rečenicu ,koja je sama po sebi kontroidikatorna i bezvezna.
Onda kažeš "čitaj sa razumijevanjem", a niti sam ne znaš smisao napisanoga, zato jer ga nema!!👋

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma bravo 👏
Kaj ti nije jasno iz mojeg komentara?
Napisano je da dok se narodu serviraju gluposti i dok mediji pišu o njima, iza brda se valjaju druge stvari, loše za sve nas…

Posljednje uređivanje:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Da , točno je da mediji pišu gluposti i to nije ništa novo. Ali neki tvoji postovi su baš takvi , pozivanje na narod, pa dalje da se nešto valja iz brda..... same floskule!

"Bože, sa kakvima moramo disati zrak... "
Znam da je u kontinentalnom dijelu Hrvatske malo teže disati, pošto kontinentalna klima ma djelomični utjecaj na to.
Momentalno se probija druga cijev tunela Učka, tako da će uskoro biti više propuha prema kontinentalnom dijelu, više čistog zraka tako da se može lakše disati.

Inače na Dori su sudijelovali sedam izvođača iz PGS županije, i iz toga se može nešto zaključiti. Rijeka je uvijek bila rokerski grad.:coffee:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Za razliku od nekih, meni je stalo do Hrvatskog naroda i njegove kulture (poštujem i druge narode, nisam šovinist) ...ali ovi su više nekultura i sve ono "lijepo" kaj ide uz "naprednu, liberalnu ljevicu".
Hvala ne, ili ne hvala.
Glede druge cijevi...čini mi se da onima koji tak razmišljaju, ona treba više...da doteče brže novaca sa sjevera, a ne nama zraka.

Posljednje uređivanje:

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
E da, za 12 let nema više novih automobila sa unutarnjim izgaranjem u EU. Da bi riješili problem elektro vozila, treba nam još milijuni tona prerađenog litija, zagađenje enormnih razmjera jer je svaki rudnik jako prljav. Punjenje, problem je riješen, al ljudi to ne žele. Naime odeš na pumpu i mijenjaš bateriju. Radnik sa ručnim viličarem, naravno na baterije, zamjeni bateriju, punu sa praznom, to platiš i voziš dok ne iscuri. Tu je veliki problem jer svi znamo da svaka baterija ima svoje cikluse punjenja i pražnjenja nakon kojih je treba reciklirat jer izgubi kapacitet. Tu bi morao bit zakon da svaka ispod 80% kapaciteta mora na obnovu. Ili čak i 90%. Standardizacija... Zasad svi imaju svoj standard, tko će to predelat u 12 godina? Mislim, takve glupe gluposti da je to strašno. Jadno, jadno, jadno. Elektro auti su moda i bit će moda, za stroge centre gradova još nekako, a kaj će siromah koji putuje 150 km na posao i s posla... Jesam ljut...

Najnoviji postovi

Na vrh