• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
988
Sram vas bilo decki!
A kaj buju sad domace funfulje bez vas?
Knoljara, Zeljkovicka, Srbenjara, Pirsulja, Ristovicka....?????
Nemojte ih napustiti....
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,773
Evo me ponovo u nutra, na toplome (no dobro, dobro nije ni vani baš tak jako zima, kak novinari vrište).

Natočil sam si gemišt i s veseljem sam pročitao da Ivan Perišić dolazi u Hajduk. Ja od djetinstva navijam za Dinamo i tak bude dok sam živ, ali i ovaj put imam svoj stav: "želim mu iskrenu dobrodošlicu u HNL" , automatski bude naša liga vrjednija za nekoliko stepenica. Perišić je jedan od najboljih nogometaša koje HR nogomet ima, pa da napokon imamo malo privilegiju i mi doma uživati u njegovom majstorstvu. (Bio bi ja loš navijač Dinama, da ne znam da ni on ne bude pomogao Hajduku, jer Dinamo bude opet prvak 🙃⚽🤓🥂. )

S malim odmakom bi se usudio komentirati i reprezentativni rukomet. Španjolska je morala doma, nakon prve serije, a naši razotkrivaju sve više nepotrebnih "slabosti", kao brzopletost, nedovoljna koncentracija, ne iskorištavanje "šansi" u nizu, to ne krasi "pobjednike". Protiv Francuske je naš golman zaista obranio puno, jako puno, ali je ostatak ekipe zajedno sa "stručnim stožerom sve to pročerdao i bacio u bunar". Suđenje je malo izgledalo meni nerazumno.
Nema veze, mi smo po broju stanovnika ipak samo nekakva četvrt današnjih "megapolisa" mnogo milijunskih gradova, da ne spominjem države.
Tu smo gdje jesmo, ne možemo uvijek mi biti na vrhu piramide, ima i drugih, željnih uspjeha, zar ne 🙃🤓🥂.

Vaterpolisti su osvojili srebro, što bi bezbrojni dali da su njihovi dečki došli među prvih 5-6, mi smo samo s prevelikim očekivanjima i premalim "ulaganjima". Ne bi uložili ništa ali bi uvijek uzeli sve. 🤓😈🥂
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,936
Ja isto navijam za Hajduk...,....ali onaj Selski! :ppozdrav: ostali su mi daleko i ne znam da li je to nogomet!
Nogomet je za mene kad jedan navijač viće:
- Sudac ne jedi govna!
A drugi:
- Sudac ne slušaj ga on je lud!
 
  • Like
Reactions: H&S

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,346
Da li se slučajno tko od forumaša bavi sa šivanjem kože, nije u pitanju tapiciranje ni ništa prekomplicirano, imam kožu pa bi trebao samo uslugu šivanja poželjno Krapinska, Zagrebačka županija i tu neka okolica?
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,346
Da znam za kojeg bi otišao, ili su na onom svijetu ili prestari da rade, nije baš zanat kojeg ima na svakom uglu ko nekad. Za šivanje tkanina još i ima ali s ovim se ne žele zafrkavati, nije bitno ako ne nađem. Kupit ću gotovu rolo torbu za noževe i bit će još možda i jeftinije nego da dam raditi.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,346
To sam i probao s onim lidl kliješta za remenje i zakovicama ali nisu za to, na kraju i bude tako da bude čekić i zakovice odradile posao.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,547
ni med cvetjem ni pravice... ;)
menjaj profesiju, još si mlad...viš da kapetanska penzija slaba...
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
ni med cvetjem ni pravice... ;)
menjaj profesiju, još si mlad...viš da kapetanska penzija slaba...
A viš da volim mora, volim ploviti. To mi u krvi, volim plave lagune,koraljne grebene.
Duboka mora, oceane, sa dalekozorom gledat bridove, ledenjake🙂
Navečer sesti i gledat zalazak sunca, zapalit lulu, duhan od vanilije kaj lepo diši.
Pa to je uživancija.
To voliš il ne voliš. Teško je nekim ljudima objasniti kaj znači biti kapetan duge plovidbe, cijeli život si na moru, razdvojen od familije, kruh sa 7kora je to kak se veli. Ali kad nekaj voliš to i delaš, tak i ti, ti si primjer za druge, sve delaš bez da ti kaj kapne sneba, nikoga niš ne čekaš, nisi na telefonu da nazivaš agancije, kad bu ovo, pa ono, ti si koji živi od svojega rada, jedan obični gospodin za uzor.
Za uzor drugima🍻🍷zanimljivo je meni ove gledat kaj nam farbaju oči.Ja neznam jel još neko primjetil da si ti jedini na forumu koji se ozbiljno baviš nečim i od čega živiš.
Pa de toga ima da tebi neko mora platiti da obrađivaš svoju zemlju?
Mene zanima kao menađera i diplominiranog ekonomista(friškog) zakaj se nekome mora davat lova da obrađuje svoju zemlju?I još kuka? Na koji štos je to tak?Ako ju nećeš delat daj nekome ko oće, i adio mare.
Neko bi ju delal bez tih poticaja, samo da ju dela, jer kad nekaj voliš to i delaš, samo je bitna volja, mora se reći ja to želim, ja to mogu. I ide posel, glatko sa veseljem, iz ljubavi se dela, sa žarom, sa srcem. 🙂
Kak su naši stari sve delali i mogli tak. 👍🍸
Ja sam ove dane skoro mjenajl profesiju od kad sam postal diplominirani ekonomist, ali još sam na brodu, sad imaš tih tečaja on line da nekaj postaneš, nije ko nekad da moraš iti nekam. Za par vur si ing, ili diplomirani pravnik.
Moja ljubav su more i brodovi.
Ali i ekonomija mi je sad zanimljiva.
Ti si moj idol i uzor, kad se nekaj hoće to se i more, bez ikoga, ne čekaš nikoga niš. 👍👍🍻
@rudamaca za sad nejdem, neznam kam me život i koja mora odnesu.
Znam da je to dosta opasno, i kad sam polagal za ronioca isto mi nije bilo svejedno. 👍🙃😎
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,124
Je, i ja se moram pofaliti da sem denes popodne droktoriral na temu vinogradarstva i podrumarstva preko dopisnog droktorskog rada prek mobitela. Droktorat sam pribavil preko jedne poznate škole iz Francuske. Tema mi je bila kak od par trseva dobiti tolko vina kaj bu dosta za celo leto, do slijedeće berbe i kak onda potegnuti peneze iz EU fondova. Diplomu mi budu poslali poštom ili mi ju bu donesla Makoronova žena jer planira potegnuti vu naše krajeve pak bi i ona štela videti to čudo. Malo su me špotali za gramatiku, ali to su mi ipak nekak pregledali čez prste.
I zato dragi kolege živelo Vincekovo. Više vina, menje droga jer one naprave čudo od čoveka.
P. S. jel sem još vu birtiji? Ako nesem bi prosil da me se tam prehiti. Fala unapred.
Vaš droktorant.
 

Najnoviji postovi

Na vrh