• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,783
I mi u Istri imamo skromnog lopinu u susjednom selu. Ali nije to selo nego je to općina a ko je općina onda mora imati nekoga ko će biti načelnik te općine isto tako mora imati neke činivnike (činnovnice) na državnim jaslama. Ovaj pujidež je skroman, samo je popravljao svoj osobni automobil ne teret općinskog proračuna. To je valjda samo ono što se zna ? 😖

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,707
Ne opravdavam ga...
To samo potvrđuje pravilo da je zakon čudna mreža:
- dok se sitne ribe ulove, velike prolaze...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,089
Tko se pohvalio da je kupio dobio xiamo baterijski kompresor?

Negdje sam vidio, ali ne znam gdje ni tko 😅

Ako može neka javi koliko brzo pumpa gume od auta i jel može traktorske gume.

Hvala

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,862
Imam, pumpa i gume na traktoru, autu, prikolici. Nisam siguran da li bi mogao napumpati zadnju traktorsku gumu od početka do kraja, ali za dopumpavanje je dobar. Mislim da je garancija 5 godina.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,089
Gledam nešto kompaktno što mogu ponijeti sa sobom.

Na žalost oni parkside mi se čine smeće. A performance modela nema 🤣

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,862
Definiraj kompaktno. Da li to misliš nositi u hlačama ili u vozilu? :unsure: Provjeri i do koliko bara mogu pumpati kod donošenja odluke.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,324
Nisam znao gdje da pitam, ali tu bi moglo. Hoću dubinski bunar za napajanje dvorišta u smislu punjenja prskalice, pranje miniwashem itd. Koji sistem napraviti da imam konstantno vode i pritiska?
Hidrofor i tlačna sklopka kako drugačije.. Problem nastaje samo kad nestane struje pa izgubiš pritisak.

Ili sklopka podešena na nekakav vremenski odmak, spremnik i prirodni pad.

Na vrh