Evo jednog naslova u Večernjem listu:
Pogledajte i pročitajte čime se bave naši novinari, nakon današnje velike utrke i pobjede Zrinke.
Što je to, obični jal, ljudska glupost, neodgojena osoba (novinar) od roditeljskog doma pa na dalje, koji je cilj??????
Nigdje osvrta na to koliku je žrtvu ta mlada cura podnosila dok je trenirala, dok je izbivala iz koje kakvih gradskih špica, diskača itd. Nigdje osvrta novinara koliko je zapravo puno novaca njezina obitelj potrošila / uložila u sve godine njezinih treninga.
I takvi nam novinari oblikuju "našu svakodnevnicu" svojim bombastičnim naslovima, pa što smo mi Bogu skrivili da nam oni smiju to raditi???
Iskreno niti malo me ne zanima koliko je to dijete zaradilo ovom pobjedom, prije se pitam koliko je puta izbivala iz škole, iz svakodnevnice života i udaljila se od svojih vršnjaka, nekamo na visoki glečer i tražila natjecateljsku formu.
Pročitao sam malo prije i neukusan komentar na Indeksu, kao osvrt na lijepu čestitku naše velike Sandre Elkasević toj curi, uputila joj je lijepe riječi "bravo ljepotice", ali našao se komentator koji se popišao na to kao: niti je ova ljepotica, a Sandra je po njegovom stavu budala dok tako piše.
Eto to su naši suvremenici, koji ponosno i uzdignute glave hodaju pokraj nas ulicama naših gradova i sela. Uzgajamo sami sebi sve više budala.
A za Zrinku, moje su završne riječi "bravo mala"!