• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,423
Kak misliš čuvati ovce? Pa toga ima kod nas napretek, ko će to čuvati?
Puhati u frulu to je već za razmisliti...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,777

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,674
Varaždine grade, ti sav si u sjaju... tako pjevamo u pjesmi, ali:

1000050139.jpg

1000050137.jpg

Mene zanima zašto to državne službe ne naplate iz imovine tih ljudskih gov*na, koji su svuda oko nas, sve zasr*li svojim biznis gov*ima??? Uostalom zašto Šinceki i dalje slobodno šetaju po HR, smiju se pritom narodu u lice??? Stvarno smo mi Hrvati tako blesavi?????

(Zna li se što je i tko je zakopao, nekakve bačve, prije dosta godina, tamo nasuprot Nekermana bliže obilaznici? Ljudi su gledali u prolazu tu rabotu... nitko ništa ne zna.)

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
992
U javnosti sada kruži nekakav podatak da se u HR godišnje uveze 700 000 tona smeća iz EU. Blizu mene postoji odlagalište komunalnog otpada za lokalne općine/gradove, ali već godinama svi svjedočimo da osim komunalnih kamiona iz obližnjih gradova i općina uredno stižu šleperi puni otpada tko-zna-odakle (registracije kamiona iz cijele HR). Logično je zaključiti da to nije lokalni otpad jer tko bi pretovarivao otpad u veliki kamion za neku lokalnu turu. Kako je operater tog odlagališta lokalni komunalac (sve je pod žicom, postoji vaga na ulazu u odlagalište, pa se valda i važe ono što stigne), ništa ne može ući u odlagalište bez nadzora. Bilo bi zanimljivo malo proći kroz papire tog lokalnog komunalca i vidjeti što i odakle su sve primali otpad i koliko su 'naknade' za to uzeli. Inače odlagalište se nalazi podalje od grada a lokalci koji 'uživaju' blagodati tog odlagališta (konstantni smrad, nepitka voda, itd.) kao neku svojevrsnu naknadu dobili su 'besplatni' odvoz kućnog smeća (vrijednost u razini cca 10 eura/mjesečno). To je cijena za koju se kupuju ljudi danas u hrvatskoj.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
992
Odlagalište johovača, Velika Mlinska, općina Trnovitica. Na karti se ne vidi odlagališate u svojoj punoj ljepoti.
Ovo lijevo od odlagališta (odlagalište izgleda kao da su rađeni zemljišni radovi) je još jedna depresija sa koje su skidali zemlju da 'saniraju' odlagalište, a kako se meni čini ta depresija pored je slijedeća za popunit smećem.

Najnoviji postovi

Na vrh