Evo kako žetončić Hrebak vidi politiku u HR, misli da je borba za zbrinjavanje smeća i otpada počela njegovom aktivacijom u stranci HSLS u kojoj je prije njega vedrio i Čehok, koji je godinu ili dvije prije, dok je Hrebak još bio balavac, utrpao balirku za smeće na ulaz u VŽ iz smjera ZG.
(Dok je Hrebak odbacio pelene i ušao u HSLS ja sam se taman nekako polako ostavio lokalne politike.)
On se usudi reči da su drugi prespavali, samo on je bio budan. Ne želim mu sad i ovdje dopisati epitete koje sada time zaslužuje.
Reci frajeru barem jednu kontru predsjedniku vlade pa da vidimo kako budu uspješni tvoji projekti i tvoji snovi.
Vlada je godinama i godinama odgađala u nedogled sve Regionalne centre i slično, te cijelo vrijeme truje narod privremenim odlagalištima, pretovarnim stanicama itd., itd. širom HR.
Da li su baš sva područja širom HR primjerena za trajno zbrinjavanje???, e pa nisu. Ima negdje i kapitalnih zaliha pitke vode itd., a ima i zona bez takvih opasnosti.
Glumi on nekakvog frajera, a nema hidrocentralu "u svojem centru svijeta", što da mu se isključi dotok struje iz krajeva, kojima on sprječava zbrinjavanje komunalnog otpada? Naravno da ne bude tako, samo previše budala vlada Hrvatskom, od lokalnog do državnog nivoa. Jadni smo mi narod, tko nam vlada. Užas.