hellboy152
Član
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 304
Dakle, procurio mi je hladnjak na traktoru i sad bih trebao majstora koji će ga rastavit i popravit pa bi trebao preporuku za nekog.
jaro gdje je procurio jeli celija neka pusta akoje to nije problem sam mozes popraviti ako je tu imam jednostavno rjesenje jersam ija to uradio i godinama nepustaSvaki majstor koji radi oluke moze ti to srediti.]
jaro gdje je procurio jeli celija neka pusta akoje to nije problem sam mozes popraviti ako je tu imam jednostavno rjesenje jersam ija to uradio i godinama nepusta
kod nas dodz 300 km a toje na ovom vremenu puno a ovo stosam ja uradio 100% FUNKCIONISEO Kolega pa ti ko MacGyver, to je rijesenje za gradzevinara.
A hladnjak brate nije ni skup da se komplez projeni i to treba
1 u zivotu traktora uraditi
u mene je pajser probio i sipo cimentno mlijeko i nije se grijo niti pusto vodu a ciment je jevtiniji od tecnog metala irjedzi da moze svagdje zaci i zatvorititako mozes zapusiti vise celija pa smanjiti protok. kad je u pitanju manji broj uspevao sam tecnim metalom . tu gde je procurilo malo povecam otvor i zamesam tecni metal i ubacim u spric i utisnem unutra. moze i hermetik posto je malo redji pa lakse ide. ako je veci broj celija bolje promeni hladnjak.
Betonirani hladnjak :icon_eek:
Kaj buš, na kojekakve ideje čoveka sila natera.
Tekučinu za krpanje hladnjaka nebi preporučil nikako jer ona krpa i tam gde netreba :icon_wink: