Samo da istresem frustraciju.
Nakon što sam kupika onaj Ariete parni čistač koji je bio proizveden u polovici 2016. godina i vratila ga - povrat novaca je sretno prošao, tu se požaliti ne mogu, ali sam se iživcirala malo, odlučila sam uzeti drugu marku i odlučila se za Kercher sc trojku, malo švrljala netom dok nisam našla dobru cijenu.
Savjet za Kercherov dućan u Varaždinu je dobro došao, i nakon drugog posjeta dućanu - u subotu sam bila ali oni subotom ne rade, pa smo muž moj i ja otišli danas i uzela ja tu trojku, tamo smo ga raspakirali i tražili datum proizvodnje - nema ga, barem ga nigdje nismo našli, i ja se ipak odlučim uzeti ga i bez vidljivog datuma, ipak je to poznata marka, a i proizveden je u Njemačkoj a ne u Kini.
I sada navečer ja njega izvučem van i gledam, ima sve što po svoim slikama treba imati osim krpe za čišćenje poda. Onu manju ima, ali najveća četka za pranje poda i prozora nema - krpe. NEMA.
I onda meni sine nešto u glavi - ono pitanje trgovke u dućanu upućeno mi dok sam sa ushićenjem gledala u kutiju moga toliko željenog parnog - nećete si kupiti krpe?
Nisam ništa odgovorila, mislim si ja u mislima svojim, kaj budem kupovala rezervne krpe, dok mi se istroše budem onda kupila druge.
I tako ja sve iz kutije malo prije povadim , a krpe za podni nastavak - NEMA.
E koja para je meni na uši izbila.
Ako netko želi vidjeti kako izgleda lud čovjek, mogao me prije uru vremena pogledati.
Ujutro u pet do osam bum im pred vratima i letjelo bude perje.
Sa parnim - ili budu dali krpu, ili budu dali mojh 1250 kuna natrag a ja njima parni.