Jedna od najboljih, a jeftinija od razvikanih, klima po mojem iskustvu je GREE. Treba samo kupiti srednji (a ne početni) model (dakle, Lomo Regular) i bit ćeš zadovoljan. Ima WiFi, možeš daljinski upravljati itd...ali ako ti treba za grijanje ...
Što im ne valja, navedi nešto?Ne bih ga iz iskustva preporučio
Imaju tast i punica, stalno na 30 stupnjeva, u sobi uvijek zima, bio serviser, par puta kaže sve ok, ali nikad ne zagrije prostor, ja imam mitsub. Za 20 min možeš biti u kratkim rukavima, prilikom kupnje im je haier bio 1500 kn jeftiniji, a sad bi dali i više od toga da se mogu grijati, govorio sam im prije kupnje, ali nisu htjeli slušati, a i unutarnje su bile već par puta na popravku unutar garantnog rokaŠto im ne valja, navedi nešto?
Stavila bi mene na njuškaloJe, je...a kaj bi ti žena rekla?
Rekla bi: klimu zadrži, a s ovom na Njuškalo 🤭
A da nisu možda preveliki gubici za tu snagu klime?Imaju tast i punica, stalno na 30 stupnjeva, u sobi uvijek zima, bio serviser, par puta kaže sve ok, ali nikad ne zagrije prostor,............
U rubriku poklanjamStavila bi mene na njuškalo
Naše su dvije klime napunile 5 godina, bez ijednog kvara. Koristimo ih jednu za dnevni boravak, a drugu za kuhinju i blagovaonu.Ma nije to sad ni bitno, takvo je kakvo je, samo kažem da nisu zadovoljni i da je nebih preporučio
To je samo moje mišljenje i iskustvo, a svatko nek radi kako misli da je njemu najbolje, ne kažem da se možda nekom nisu dobro pokazale, ali u mojem slučaju je tako
Ja ne mogu tvrditi da te Vaše nisu imale probleme, ali tvrdim da ove naše niti proizvode zvukove niti se kvare. Iza nas je i moj pokojni tast i njima kupio i dao ugraditi jednake dvije klime jer su mu se naše dopale u radu, dakle razlika mjesec dana, ali i one su prešle 5 godina bez kvara, ili problema koje Vi ovdje navodite.Mi smo imali na poslu 2 Hajer klime,em su pucketale a i rondale. Sad imamo Toshibine,preporod.
E ti kameni zidovi su problem!, a zidovi su debeli kameni i pvc prozori,
Ni naše nisu proizvodile zvukove prvih godina,a servis je rađen redovito. Naše se doslovno nisu gasile cijele godine jer moraju održavat temp. i vlagu zbog alata i mjernih uređaja.Ja ne mogu tvrditi da te Vaše nisu imale probleme, ali tvrdim da ove naše niti proizvode zvukove niti se kvare. I