• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Popravak kućanskih aparata

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Kupili neku rasvjetu za kucu (spolja) e sad imam jedan problem, ne znam kako ju ucvrstiti na stirda je fasada sva od stiropora 5-tice?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ja sam zatiplal v zid prije završnog sloja,stavil šrafe unutra da ih ne zapunim i više nemam kaj bušiti po fasadi. Samo ja sam znal koji razmak mi treba

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
kupio tiple za stiropor i sve je ok. najednostanije rjesenje, samo obaveyno kad se tipla ubaci da se stavi oko nje silikona ya svaki slucaj da ne bi voda ulivala...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Kad kupujete kućanske aparate sa garancijom OBAVEZNO tražite da se ispuni garantni list, ono : datum, štambilj.
Zašto?
Frendu se pokvarila vešmašina. Ima garanciju još, ali je račun skroz izblijedio, samo se vidi ime robe i cijena i štambilj skladišta da je roba izdana. Taj štambilj je spasio stvar jer se vidi trgovina u kojoj je kupljena roba.
Otišao u tu trgovinu da mu daju kopiju računa, ali traže li ga traže.
Tog sranja ne bi bilo da je ispunjen garantni list, a ne "račun vam ide uz garanciju", s račun izblijedio!

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ja sam kupil punjač akumulatora,veli lik nema obrasca garancije,račun je garancija. Ja odnesem v auto,otprem kutiju kad ono,gle vraga,garantni list. I nazad u dučan. Veli sručnjak nisam znal. Bem te u dupe,kaj onda delaš tu. Takvi su za kravice pasti. I tu bi nekaj zajebali

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Nakon kupnje, kopiram račun, zaklamam račun za kopiju i to je to. Kopija ne izblijedi.
Kao što je kolega napisao samo kopiram račun,jer ovo iz blagajne traje par mjeseci

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ja račune scaniram i spremam u mapu...jer bi papirnate poslije par godina teško našel...

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Ja sam kupil punjač akumulatora,veli lik nema obrasca garancije,račun je garancija. Ja odnesem v auto,otprem kutiju kad ono,gle vraga,garantni list. I nazad u dučan. Veli sručnjak nisam znal. Bem te u dupe,kaj onda delaš tu. Takvi su za kravice pasti. I tu bi nekaj zajebali
Steral bi ih u detelinu😉

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Pitanje za znalce, cijeli dan mi iskače ovaj oglas pa me zanima ima li tko iskustva sa tim beko klimama i jel vrijedi te novce?

Najnoviji postovi

Na vrh