bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
ŠANANA IMT 565 kaže:Uuuuu je**m ti, pa ovo je živo sranje, aj planiram na prolječe pošet štalu gradit :shock: pa kaj da ja sad dalje napravom, ko mi bude to rekel taman sam dobil krvavu volju za složit si 15 krava doma, a kaj da sad delam :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch , da se ubijem il da ubijem one koji ta sranja rade pa da ih odslužim i vratim se na stočarstvo, il kaj :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch
čuj ono je sve bilo neko viđenje situacije, tj kako to sve može izgledat ako se uzmu u obzir situacije iz stvarnog života ljudi.
pitanje je sve da li to bude baš tako, vjeruj mi znaju i oni da mi svi imamo kredite, i da ulažemo velike novce u to sve, tako da sve čemo vidjet.
zato nisam nikoga ni napadao, jer je to sve još u nekim pregovorima, pa čemo vidjet kako to kvalitetno mogu napravit, malo sam skeptičan ali vidjet čemo.
što se tiče štale i tvoje zagrijanosti, nastavi dalje, sagradi štalu, vjeruj mi bilo je i gorjih dana od ovog, kad mljekare nisu isplačivale pola godine mljeko, ti se toga ni ne sječaš, ali ovo sad je još ok i može se radit.
samo je nesrazmjer toga što žele da mi ulažemo a dobijemo vjetar u prsa a ne u leđa.
uglavnom gradi štalu, i ja svoju proširujem, a ako naiđem na stvarno dobru ponudu budem izgradio i modernu staju.
tehnologiju usvajaš, mlad si i nema razloga da se ne baviš time, ako voliš krave i polja tim se bavi, radi to ozbiljno
mjenjali su u svačemu poticaj, čas smanje čas povečaju, to je tak kak je, seljak se je uvijek snašao u tome, valjda imamo instinkt za preživljavanje
pazi neče oni te novce ukinut, to je kakti preimenovanje uz neke izmjene koje baš i ne idu na ruku proizvođaču, tj nisu uopče stimulativne, što zbog problema sa poticajima za zemlju sa vlasnicima, što zbog toga jer če izjednačit dobro i loše grlo, dobrog i lošeg gazdu, onog koji ima na ha 50 rolobala sjenaže i onog sa 50 kockastih bala sijena, a ulaganja su drastična
to je neki paralelni svemir