• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
"Čovjek često postaje ono što o sebi misli. Ako budem stalno ponavljao kako neke stvari ne mogu napraviti, vjerojatno je da i neću moći. Suprotno tome, ako vjerujem da mogu, sigurno ću steći sposobnost da to i napravim."

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
"Rat će se završiti, a vođe će se rukovati. Ali ostat će ona iznemogla majka koja čezne za sinom svojim. I ona žena, koja svog voljenog muža čeka. I ona djeca koja traže svog oca junaka. Ne znam tko je prodao domovinu, ali vidjeh tko je platio cijenu."
Neka mir pobjedi.
Opisano slikom:
Screenshot_20220312-071552_YouTube.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Poučne priče o slobodi i demokraciji "naprednih" civilizacija!

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
"Ako zaviriš čovjeku u dušu, shvatit ćeš da postoji gomila karakternih osobina, podjednako raspoređenih da se od njih može sastaviti cjelokupno društvo. Međutim, iz mnogih razloga, odrastanja, druženja, rada i događaja, jedan karakter se ističe i pokazuje čovjeka onakvim kakav je zapravo. Mi smo nitko, jer po rođenju nemamo izraženu karakternu crtu, ali, opet, mi smo svijet jer tih crta imamo u izobilju."

Najnoviji postovi

Na vrh