• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
@Bratko Jel nemaš neko drugo mjesto za liječenje frustracija? Ugašena je tema i opet truješ s tim glupostima! Da, nekim ljudima je sve uzalud…

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Kakva istina? Lik je nadrobil hrpu gluposti. Čak papa veli ono kaj veli a ovaj diletant misli da je najpametniji na svijetu i da je stručan u svemu. Svatko ovde ima svoju istinu. I tema je s razlogom zaključana. Baš zbog jednog konkretnog slučaja iz kojeg se moglo naučiti. Ali očito se nije naučilo…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da, nekim ljudima je sve uzalud…
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Tommy!
Ajd nam reci istinu o "kroneru" i cijepivu!
Mislim da ju na žalost danas još nitko ne zna! Sve je to bumo ovak, pa onak, morti bu tak...........

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Evo ja sam imal prošli tjedan. Izolacija od 15.-25.12. Dva put sam cjepljen prije 6 mjeseci (očekujem likovanje zlonamjernih). 3 dana temperatura preko 38, 3 dana oko 37 i 3 dana bez okusa i mirisa. Danas sam bil u šumi i napravil 8m drva. Jel mi je pomoglo cjepivo, jel je moglo bit gore - neznam. Pretpostavljam da je s obzirom na povjest bolesti… Neki drugi se na žalost ne mogu pohvaliti sa tako dobrim ishodom…
Tema je bila zamišljena kao mjesto za razmjenu iskustava i savjeta za relativno opasnu bolest a pretvorila se u poligon za vrijeđanje i širenje teorija od raznih diletanata bez ikakvog pokrića. I kad se desilo kaj se desilo tema je zatvorena. Nije ostvarila svoju svrhu i unijela je podjele na forum a mislim da ih ima dosta i bez toga. I onda kolega koji je bio aktivan isključivo u temi o koronavirusu i sporadično u vicevima ili smješnim slikama pokušava svoje teorije i frustracije preseliti u ovu temu. Ne zanima nas! Ok? Ima sigurno na logično.com neka grupa gdje svi djele njegovo mišljenje, pa nek ide tam.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Evo ja sam imal prošli tjedan. Izolacija od 15.-25.12. Dva put sam cjepljen prije 6 mjeseci (očekujem likovanje zlonamjernih). 3 dana temperatura preko 38, 3 dana oko 37 i 3 dana bez okusa i mirisa. Danas sam bil u šumi i napravil 8m drva. Jel mi je pomoglo cjepivo, jel je moglo bit gore - neznam. Pretpostavljam da je s obzirom na povjest bolesti… Neki drugi se na žalost ne mogu pohvaliti sa tako dobrim ishodom…
Upravo je ovo problem, zašto si obolio!
Stožer ovo pa ono, a nikako do nekog temelja od kuda bi se moglo krenuti. Samo neko nagađanje!
Negdje pisalo da su cijepljeni i preboljeli glavni raspršivaći omikrona. I sad reci kome da vjerujem?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
dvaput cepljen,dobio, onaj Tomaševićev zamjenik triput cepljen, pa i on dobil...pa kad bum više ja na redu?...nit sam cepljen nit sam dobil te buhe... :unsure:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pa rekal sam na početku, kad ja to dobijem, pandemija je gotova...
obzirom da još nisam, žao mi je, ali čuvajte se!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ajmo malo o ljepšim stvarima. Ovo je tema o poučnim pričama, pa držimo se onda toga.

Vlč. Perica ima svakako zanimljive i poučne propovjedi. Govori o slobodi, o nečemu što svakog dana neprimjetno gubimo, ali mnogi to ne shvaćaju.
Nije riječ o tome tko je ili nije odabral c..., već o zajedništvu kojeg nema, da bi se oduprli a ne pokorili nametanju lažnog izbora.

Najnoviji postovi

Na vrh