• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Prije sad več jako puno godina, ne znam više da li je 25 ili čak 30, je jedan "jako važan član lokalnog HDZ-a dao meni, na moj napis, ovakav odgovor, u našem lokalnom tjedniku, novinama:
" dragi moji seljaki,
Nisam si mislil,
Ma kaki,
da ste takvi bedaki"...

Ne budem ga citirao dalje. Bilo je to vrijeme dok su čuvari državnih pečata i Tuđman otkrili da smo mi za "njih" samo stoka sitnog zuba i sve dalje redom. Mi smo slani u prve redove "domovinskog rata" a oni su za to vrijeme "pretvarali i privatizirali" društvenu / narodnu imovinu u svoju privatnu, maksimalno po 1 kunu za tvornicu ili brodogradilište.
Kako danas mi seljaki bedaki živimo i dočekujemo nama drage goste, za one pametne - koji zapravo nemaju ni za kavu, više kasnije, u temi kuhinja.
(Za meni jako drage osobe, ja sam i kuhar dok supruga radi, još par mjeseci, jer tako ona želi...)
Nije si mislil, ma kaki, da smo takvi bedaki, zato si je dragi Bog njega več zel k sebi, a kaj budu gore z menom, niti sam za raj jer sam ves prokleti, a niti sam za pekel, neznam kuriti (eventualno pod kuriti 🙃🤓😏😂🥂🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Paaaa, tek se narodila...Kaj je već počela izlaziti???

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ništa se ne događa slučajno, sve je to život.
Netko je diplomirao sa 22, a posao dobio tek u 27., netko je doktorirao već u 25., ali je umro u 50. Dok je netko pak diplomirao sa 50 i živio do 90.
Neki nisu ni studirali, a sada su milijunaši, neki imaju zanat, ali nemaju sposobnost zarađivati.
Postoje oni koji imaju partnera, ali vole drugog, isto tako postoje oni koji se vole, a nisu zajedno.
Svatko na ovom svijetu živi u skladu sa svojim vremenom, i svojim mogućnostima.
Čini vam se da ljudi koji vas okružuju uvijek idu ispred vas, a čini vam se da neki idu za vama, ali svatko postiže neki svoj uspjeh u svoje vrijeme.
Ne zavidite im, oni vode svoj život, a vi vaš. Opustite se. Ne kasnite nigdje. Niste stigli prerano. Sve što se događa, događa se u pravo vrijeme.
Uživajte u životu.

Najnoviji postovi

Na vrh