• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A ko danas nema profil na fejsu? Jako su rijetki forumaši koji ga nemaju.

Primjetil sam da se pojedinima koji plaču kak ne vide omakne koja slika kopirana sa fejsa 🤭

Ko nema profil a želi vidjeti nek nabavi isto kak i ko hoče savjet sa foruma mora se registrirati na njega.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731
Sjetim se jedne davne reklame gda su televizori još bili crno bijeli.
Reklama je bila vezana uz uvođenje vodovoda u hižu i glasila je:
-što znači imati vodovod najbolje znaju oni koji ga nemaju- :hahah:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731
Internetsko znanje/neznanje

Došel je muž nakon godinu dana doma na dopust iz Njemačke.
Željan žene odmah ju je otpelal u krevet. Nakon nekog vremena primjetil on da je žena bitno uznapredovala u znanju od zadnji puta gda su bili skupa.
Iznenađen novim ženinim vještinama upita on nju: "ženo pa gdje si ti to sve novo naučila"?
Pa gledala sam na internetu, odgovori mu žena.
Zamisli se muž malo i nakon toga bubne ženu.
Pa zakaj si me sad bubnul, kaj sam ti skrivila?
Tu nekaj ne štima, odgovara muž. Ja već letima gledam na televiziji nogomet i još ga nisam navčil igrati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,515
Čitam komentare...i ne vjerujem koliko ljudi imaju malo razumijevanja za tuđu nevolju. Nitko se ne pita jel si gospođa prije mogla priuštiti auto školu.
A mnogi s vozačkom dozvolom su opasniji od pojedinih bez nje...
Na sirotinji se provodi zakon a lopovi gule krumpire...

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Zabranjeno je plakati bez pouke, probuditi se, a ne znati što sa sobom, bojati se osobnih uspomena.

Zabranjeno je ne boriti se za ono što želiš, odustati od svega zbog straha, snove ne pretvoriti u stvarnost.

Zabranjeno je ostaviti svoje prijatelje, ne pokušavati sačuvati zajedničke uspomene i zvati ih samo onda kada su ti potrebni.

Zabranjeno je ne biti svoj pred drugima, pretvarati se pred ljudima do kojih ti je stalo, izigravati drugu osobu da bi te pamtili, zaboraviti na one kojima je zaista stalo do tebe.

Zabranjeno je ne stvarati vlastitu priču, ne imati vremena za ljude kojima si potreban, ne razumjeti da ono što ti život daje, to i uzima.

Zabranjeno je otjerati nekog s kim se nisi pomirio, zaboraviti njegove oči i osmijeh.

Zabranjeno je zaboraviti njegovu prošlost i zamijeniti je njegovom sadašnjošću.

Zabranjeno je ne pokušavati shvatiti druge, misliti da je njihov život vrjedniji od tvojeg, ne spoznati da svatko ima svoj put i sreću.

Zabranjeno je ne činiti stvari za samog sebe, bojati se života i obaveza, ne živjeti svaki dan kao da ti je posljednji.

Zabranjeno je ne tražiti sreću, ne živjeti život s pozitivnim stavom, ne misliti da uvijek možemo biti bolji.

Zabranjeno je ne znati da bez tebe ovaj svijet ne bi bio isti!

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Novac ti je kao žena, ako ih ne prevrćeš nit uživaš u njima nit će ti nabubriti.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh