• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
Tko je šef?
Na početku čovječanstva tamo od Adama i Eve, vitalni organi počeli su raspravljati tko je šef.
Mozak
Ja moram biti šef, budući da ja naređujem kako da funkcionirate!
Oči
Mi bismo trebale biti gazde, jer mi vodimo tijelo kamo treba ići!
Srce
Ja bih ipak trebao biti šef, jer svima vama je donosim krv da biste mogli funkcionirati!
Želudac
Ja ću biti šef, budući da vas sve ja prehranjujem!
Noge
Mi trebamo biti šef, jer nosimo cijelo tijelo!

Ali tada se javi gov*o!
A ovi poludiše od smijeha!
A gov*o reče: Ja ću biti šef sviđalo se to vama ili ne i odluči ne izaći pet dana!!!!!!!
-Tijelo se loše osjećalo
-Želudac se preokrenuo od muke
-Očima se sve zamaglilo
-Srce je bilo u agoniji
-Noge su drhtale

I tada svi povikaše: - Neka gov*o bude šef!
I od tada svako gov*o može biti šef!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
View attachment 57319
Ovo sam izdvojio iz T portala, ali jednako mislim i ja.
Pa policija nije reagirala (kak treba), jer su pokušali zataškati stvar.
Kaj bi bilo da je netko u samoobrani potegnul oružje (makar bar letvu) i naučil ih pameti?
Kaj bi onda pisali

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ima ovdje ne jedna, nego nekoliko "pouka mnogima od nas" unutar priloženog teksta, pa kome se da čitati...
Iako se kaže o pokojnima "sve najbolje", uvijek postoji i "druga strana medalje", a ovdje piše puno toga, istinu za sebe odaberite i izdvojite sami:

Ja sam iz teksta na linku za sebe samo ovo kopirao, makar je kao malo, siguran sam da je previše :cry: :

Da bi bilo jasnije da se od govna ne može napraviti pita, ali od pite može gov*o, dovoljno je povući paralelu s državom. U neka davna vremena mi mladi naivci smo vjerovali da je za naslov prvaka dovoljno slijedeće:

1. Imamo turizam 2. Imamo brodogradnju 3. Imamo pomorstvo i silne brodove 4. Imamo žitnicu i plodna polja 5. Imamo i prilično razvijenu industriju uključujući naftnu i prehrambenu 6. Imamo rezerve pitke vode i plina u Jadranu 7. Imamo i ribarstvo 8. Imamo moćnu i bogatu dijasporu koja će ulagati u Hrvatsku 9. Vrijedni smo radnici jer nas čak i Nijemci kao gastarbajtere cijene, 10. Imamo kulturu i europsku tradiciju 11. Možemo sami prehraniti sebe, silne turiste i još izvoziti višak hrane
U navedenoj reprezentaciji nema slabe točke, čak je i lijevi bek vrhunski, a među rezervama su primjerice uspješan sport, šume, važno prometno čvorište... Doista samo čudom možeš ispasti u prvom krugu natjecanja, ma kakvu skupinu dobio. Jebiga, to stoji, ali pod uvjetom da vođenje ne daš u ruke diletantima i klaunovima nego ozbiljnim trenerima. Trener bi tu napravio čudo i stvorio raj na zemlji. Evo što bi napravili diletanti i klauni.

Počelo je s Titovim generalisimusom Tuđmanom, koji je smislio debilanu o 200 bogatih i odabranih obitelji, stvorio uvjete za privatizacijsku pljačku i uništenje industrije, mijenjao ime klubu za kojega navija, supijan na salveti pred svjedocima iz svijeta dijelio susjednu državu dok smo istovremeno klečali i molili svijet da ne dozvoli podjelu naše vlastite, bacio nas u posvemašnju izolaciju i umjesto investitora privukao razne picajole, krčmare i slične genijalce iz dijaspore. Trend fascinantne nesposobnosti i autodestrukcije njegovim odlaskom nije stao, dapače, svatko je slijedeći, bez obzira na stranački dres tu ugradio sebe i sve svoje neznanje, pa umjesto one odlične ekipe danas imamo ovu:

1. Uništili smo industriju 2. Uništili smo pomorstvo, a gotovo i brodogradnju 3. Turizam nam radi manje od dva mjeseca, a tad bezobrazno deremo goste za nikakvu uslugu 4. Nismo u stanju prehraniti ni sami sebe jer nam je propala i poljoprivreda pa svašta uvozimo 5. Ništa više nije naše, ni banke, ni INA, ni telekomi, a uskoro ni ceste 6. Imamo glomaznu državnu upravu i njezin ustroj koji generira ogromne gubitke 7. Ogrezli smo u korupciji, imamo zastrašujuće dugove i dalje se zadužujemo 8. Užasnim propisima tjeramo investitore, a od dijaspore su se vratili tek spomenuti krčmari i picajoli, 9. Nismo baš neki radnici, ali zato mrzimo plaćati porez vlastitoj državi 10. Uspjeli smo uzgojiti rekordnu vojsku nezaposlenih, i ogromnu vojsku uhljeba 11. Uništili smo zdravstvo, sudstvo nam je neučinkovito, a ni školstvo nam nije baš na ponos

Eto vidite, od pite gov*o, bez problema. A još smo uspjeli i ideološki odsklizati prema vjerskom fanatizmu, podjelama i zatucanosti, pa su nam pored svih problema, 70 godina nakon Drugog svjetskog rata i 20 godina nakon pobjede u Domovinskom ratu i dalje najvažnije teme, partizani, ustaše, četnici i ćirilica, komunjare i slične budalaštine, a pola države se na noge digne tek oko pitanje tko se s kim ševi i kako.

PS
Objavljeno: Četvrtak, 03 Srpanj 2014 18:42

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
Sjećate li se kad su cigiči na otpadu Jakuševac našli vreće sa dinarima!
Navodno je to bila lova Jakova Blaževića.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
Pored male djevojčice u avionu, sjedi političar putujući na neku sjednicu.
Okrene se prema njoj i kaže: " Ne bi li mi malo razgovarali ? Čuo sam da vrijeme putovanja prođe brže, ako se razgovara sa suputnicima !".
Djevojčica, koja je upravo bila otvorila knjigu, zatvori je, okrene se prema njemu i kaže:
- " O čemu bi vi htjeli razgovarati ? ".
- " Ne znam zapravo ", kaže političar, " kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji ?
- " U redu ", kaže djevojčica," to bi bila zanimljiva tema, ipak mi dozvolite da vas prije toga ja nešto pitam !
Konj, krava i ovca jedu jedno te isto - travu ! No ovca izbacuje iz sebe sitne kuglice, krava pljosnate kolače, a konj izbacuje komade suhve trave. Zašto je to tako ? ".
Nakon kračeg razmišljanja kaže političar:
" Ne znam kako da to rastumačim ! ".
- " Smatrate li se onda dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj energiji kad ništa ne znate o običnom govnu ! "

SVAKA SLIČNOST SA DOMAĆIM POLITIČARIMA, SASVIM JE SLUČAJNA I ZLONAMJERNA !

Najnoviji postovi

Na vrh