• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Jedan radnik je svaki dan kupoval tri kruha.

Jedan dan ga trgovac upita:
- Zašto svaki dan kupujete tri kruha, zar vas toliko ima doma?
- Ima i nema, odgovara radnik. Evo kako je to:
- Jedan kruh je za mene i suprugu, jedan dajem kao ulog, a trečim vračam dug.
- Ne razumijem, odgovara trgovac.
- Da, baš tak, odgovara radnik.
- Jedan kruh pojedemo ja i žena, drugi pojedu djeca, a treči dajem starom ocu i majci i tako vračam ono što dugujem

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Visokoumno, jedino, objašnjenje!

"Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman oduševljen je rezultatima akcije čišćenja povodom Dana planeta zemlje. Njegovo zadovoljstvo pronađenim starim loncem teško se može opisati riječima.

"Pronašao sam jedan lonac, kojem nedostaje dno. Očito da je dno bilo ispravno ne bi lonac bio bačen. Ali kako sam ja uočio taj lonac? Bio je ispod jednog drveta, samo se vido jedan dio tog lonca. Kroz njega je prošla jedna biljka, što znači da taj lonac leži tu dugi niz godina", rekao je ministar."

Najnoviji postovi

Na vrh