Evo jedna od poveznica:
Vladimir Kokot (52) je u Toyotu Celicu ugradio je elektromotor umjesto benzinskog, dok je Tomislav Čubelić ugradio elektromotor u svoju "peglicu"...
www.24sata.hr
Pozdrav,
Dopustite malo dodatnih informacija na temu kako zapravo rade i funkcioniraju naši novinari i interesne skupine pojedinih građana u HR. Zagrebačkim je novinarima valjda bilo neprihvatljivi i neshvatljivo, kao i ekipi prijatelja od Romana iz ZG, da bi netko prije njih ostvario svoj san, realizirao svoj projekt, ali evo pa se uvjerite sami. Iako sam ovaj put prisiljen i silovan raditi to što sada radim, tek toliko da znate i to.
Kolega, forumaš
@ZJ Vam je postavio prečicu na jedan od mnogih članaka, ako ga čitate do kraja, nailazite na komentare "onih koji sve znaju" i pljuju po svemu gdje nisu oni prvi.
Tipkam o ovome, zaokruženome:
Tu možete pročitati da je Roman napravio prvi električni auto u samogradnji u Hrvatskoj, drugi je Čubi napravio peglicu, a treča je kao napravljena e-toyota. Sad Vam bude jasnije zašto iako nisam zmija, ne želim više javno pokazivati svoje lijepe noge, sve je to moj stav zbog ovakvih HR poštenjaka i lažova u istoj jedinki.
Ovo je romanova objava kada je on atestirao svoj e-Trabant:
Da ponovim, ja sam atestiranje odradio tijekom studenog 2007., a službeni su mi papiri došli doma poštom 19.12.2007.
Roman je svoje atestiranje završio 14.4.2010. Onome tko zna usporediti datume i svakom pametnom je i ovo dosta, ako ne previše. Uz to iza e-toyote je i moj prijatelj "Čubi" atestirao svoju e-peglicu. Roman je još učio abecedu samogradnje e-automobila, ne treba mu to zamjeriti jer gospodin nije e struke.
Evo gdje gospodin Roman tek proučava moj gotov elaborat za atestiranje, u mojoj garaži:
Bilo je još nekoliko takvih objava na zagrebačkim portalima i novinama, u kojima je Roman prvi napravio u samogradnji ne samo u HR nego valjda i u bližem svemiru... Eto dragi moji, tako Vam to ide u "našem poštenom životu", ja sam naviknut na takve podvale, neki još moraju učiti i tu i takvu stranu života... Poštenje se ne može naučiti, ono se mora živjeti, svakoga dana u svakom trenutku.