• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sve je to tak..samo nas još malo u to vjeruje.

Zašto kod nas konzervatista i tradicionalista prognoz cita caćić a u nekim tamo zemljama skoro gkla spikerica koja nema poma kaj je to ckklona ?
I zašto na kraju svake prognoze trubi o globalnom i to riječima koje vjerojatno ni sam ne razumije ?

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nema teorija zavjere, već zavjere postoje, samo to nitko ne vjeruje (sve dok se kasnije ne potvrdi...a onda je obično kasno).
Prehlada, znana kao Cxx, je pokazala svu naivnost ljudi koji vjeruju medijima umjesto da misle svojom glavom...

Glede meteorologije... Kaj je ovo:

Usput, ovo je (valjda, nekakav} dokaz:
Screenshot_20230514-105426_YouTube.jpg

Posljednje uređivanje:

Dalija

Član
Tu od
20 Srp 2015
Poruka
33
Usput, ovo je (valjda, nekakav} dokaz:
Da sad ne citiram cijelu litaniju koja može biti dokaz samo da je dotični gospodin prost i nepristojan.
Ravnice su kvart u Zagrebu omeđen sa dvije jako frekventne prometnice: Maksimirskom cestom na sjeveru i željezničkom prugom i Branimirovom cestom na jugu. Najveće hrvatsko smetlište Jakuševac i kompostana pored smetlišta su bliže Ravnicama od aerodroma Pleso.
U naselju je tvornica Kraš, puno privatnih kuća u kojima se ljudi griju i na žalost lože svašta.
Analiza je rađena 17.3. i tada je u Zagrebu još sezona grijanja. Nizak tlak i magla bez vjetra spuštaju sve čestice dolje.
Bez ikakve namjere ulaska u diskusiju, ovakvi uzorci iz centra grada ne mogu biti nikakav ozbiljan dokaz chemtrailsa, iako su analizirani u privatnom laboratoriju u Švicarskoj.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

Iz teksta, copy-paste:
- Okućnice nikad ne uređenije, polja nikad zapuštenija, čast rijetkim iznimkama koje se ni ne primjećuju i ne dolaze do izražaja od ostalog kaosa koji vlada po vrtlima... Tužna i porazna slika. OD IZNIMNE JE VAŽNOSTI DA SE OKUĆNICE UREDE, TRAVA POKOSI, UKLONI SMEĆE I GORIVE TVARI. TIM RADNJAMA VATROGASCIMA DAJETE NEKU ŠANSU DA VAM SPASE OBJEKT ILI TRAJNE NASADE. U suprotnom, prihvaćate rizik da ostanete bez svega, a pritom mislim i na kuće i gospodarske objekte, jer ja kao zapovjednik neću tražiti od mojih vatrogasaca da izgube glavu zbog toga što je neko bahat i bezobrazan i ne želi očistiti do svoga i oko svoga očekivajući da će neko drugi. Svojim ne činjenjem ugrožavate cilo selo jer u uvjetima velikih vrućina i vjetra, požar se širi nekontrolirano brzo i prebacuje se iz vrtla u vrtal, među kućama i pali sve pred sobom a vatrogasci su nemoćni pred takvim izazovom. MOLIM VAS POKOSITE TRAVU SEBI I DRUGIMA ZA POČETAK - apel je koji je objavljen na Facebook stranici DVD Sali.
Završetak copy-paste.

Moj je komentar: bravo za gospodina 👌

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ne volim ni ja malu kosilicu, to je po meni tesko gubljenje vremena.
Najbolje je bilo pred 30 g dok su ljudi svakih mjesec, dva pokosili ispred kuca sa rucnim kosama i to je to.
A ne sad, sad budemo svakih 5 dana gurali kosilice, ko da nemamo pametnijeg posla.

Najnoviji postovi

Na vrh