• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Poučne priče, aforizmi, poslovice, anegdote

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Dok je neki siromah lutao ulicama, naiđe na čovjeka poznatog u gradu po svojoj pameti i mudrosti.

Siromah ga prepozna, zastade, i sav srdit, obrati se mudracu:
- Možeš li mi odgovoriti zašto sam ja toliko siromašan?

Mudrac je bez razmišljanja odgovorio:
- Pa zato što tijekom svog života nisi naučio darivati!

Siromah na to:
- Pa kako mogu dati nešto kada nemam ništa?

Mudrac:
- Svaki čovjek, pa tako i ti, ima nekoliko stvari za dati.

Prva stvar je tvoje lice, kojim uvijek možeš nekome podariti osmijeh;

Druga stvar su tvoja usta kojima uvijek možeš dati riječ mudrosti i utjehe drugima;

Treća stvar je srce, njega možeš otvoriti za druge;

Također imaš i oči, a njima možeš promatrati dobro;

Imaš i tijelo koje možeš upotrijebiti kako bi pomogao drugima…

Pa mudrac nastavi s osmjehom na licu….
- Pa ti, zapravo, uopće nisi siromašan. Kada je čovjekov duh siromašan onda možeš za sebe reći da si siromah.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Potpuno odgovara!
Tražim nešto, al ne mogu naći.
Sad ne znam je l zbog toga kaj mi je pamet "kraća" il' što imam puno krame!:unsure:
Susjed tražio čekić, bio mu pod rukom! :hahah:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Ha čuj! Netko kupuje zlato!
Ja takvog u zrcalu ne vidim, I ja sam fan stare železe i kojekakve skalamerije ima onih koji su se uvjerili. I mene može slobodno zastupati Veljko Kajtazi,ionako smatram da je pošteniji od mnogih tamo. On bar ne skriva da je Rom ili narodski rečeno Cigan,a svi ostali oko njega glume glumu,a on im nije do koljena.

Najnoviji postovi

Na vrh