gle,još 1997. sam se upisao u upisnik proizvođača presadnica,što je također zakonska obaveza za sve,od tada do danas sam bio na stotine sajmova i tržnica i nikada nitko to nije tražio,a usput rečeno prodaja krumpira i ostalog vozeći se tamićim kroz naselje i galameći preko megafona je zakonom oduvjek zabranjena,pa svejedno nešto nisam primjetio da ih nema.
Sve zavisi od mjesta do mjesta u Virovitici nije potrebno da si u upisniku za proizvođače presadnica, ali gle čuda obavezan si imati potvrdu o zdravstvenoj ispravnosti presadnica a potvrda se plaća 1800 kn a u Slatini koja je udaljena oko 30 km ništa ti nije potrebno slobodno prodaji sve što možeš prodati. U slatini slobodno prodaješ domaća jaja kobasice slaninu i druge proizvode a u Virovitici nešmiješ niti pomislit na takvo nešto onaj što kupi maltu smatra se većim od samog inspektora. Dakle sve zavisi od mjesta do mjesta to ti je ono što mene smeta u našoj državi. Za sve bi trebalo biti jednako onda bi valjda polako krenuli naprijed i svi bi bili zadovoljni.